Såld lägenhet på Frihetsvägen 24 i Jakobsberg
Jakobsberg

Frihetsvägen 24

Optimal planering och balkong, högt upp i huset!

Såld

Optimal planering och balkong, högt upp i huset!

Välkomna till Frihetsvägen 24 och denna ljusa och väldisponerad bostad om 47 kvm. Bostaden ligger högt upp i huset på en återvändsgatan nära Jakobsberg C med kommunikationer och stort serviceutbud. Här bor du i en bostad med genomgående härligt ljus och socialt planerade ytor med smakfulla ytskikt. Den öppna planlösningen mellan kök och allrum erbjuder plats att möblera med såväl soffdel som matgrupp och ger en härlig atmosfär och sociala ytor. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen i högt och fritt söderläge. Praktisk sovalkov med plats för 160 säng, här har väggen blivit tilläggsisolerad för extra lugn och ro. Bostadens kök från Vedum erbjuder en fullutrustat maskinpark och gott om både förvarings- och arbetsyta. Genomgående i vardagsrum och sovrum pryds golven av en ekparkett och väggarna målade i ljusa toner. Ljus hall för avhängning av ytterkläde samt en stor klädkammare som rymmer det mesta. Till sist det rymliga badrummet med tvätt och torktumlare. Möjlighet till parkering finns!

På denna adress blir man bortskämd då man har både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Det finns även förskolor och skolor bara ett stenkast från bostaden. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Endast några minuters promenad till simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Närhet till all typ av shopping i Barkarby Staden.

Visa mer
Slutpris

1 960 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.