Vallvägen 16 Jakobsberg
Jakobsberg

Vallvägen 16

Parhus i trygg br-form

Såld

Parhus i trygg br-form

Nu är det dags för detta unika parhus med tomt och två uteplatser att byta ägare. Vallvägens gemytliga parhus inbjuder till ett liv i stillhet med lugnet som omringar dig. Här parkerar du bilen på din egen uppfart, som faktiskt rymmer två st bilar, efter en lång arbetsdag och känner lugnet infinna sig. Väl hemma är det rimligt att tro att middagen grillas och sen serveras vid matbordet på altanen på framsidan som erbjuder eftermiddags- och kvällssolen. Efter middagen slår du dig ner i loungesoffan, kanske på altanen på den insynsskyddade baksidan. Bostaden är belägen på en återvändsgata så här åker bara bilar som har ärende på gatan.

Invändigt erbjuds kök och vardagsrum i en öppen planlösning, ett stilrent renoverat badrum, ett sovrum på nedre plan samt ett sovrum på loftet. Köket är snyggt renoverat i modern stil med stenbänkskiva och svarta samt rostfria vitvaror. Hela bostaden karaktäriseras av rymd, tack vare den höga takhöjden, samt det insynsskyddade läget. Gott om förvaring finns i 2 st förråd på tomten.

Här bor du verkligen tryggt i ett lugnt och barnvänligt område, men har även närhet till buss och Jakobsberg centrum med pendeltåg. Dessutom finns naturen ett stenkast från bostaden med fina löp- och promenadstråk. På cykelsadeln når du med enkelhet bad, klippor, skidbacke, padelhall, simhall m.m

Visa mer
Slutpris

2 830 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.