Jakobsberg

Vallvägen 16

Parhus i trygg br-form

BUDGIVNING PÅGÅR

Parhus i trygg br-form

Nu är det dags för detta unika parhus med tomt och två uteplatser att byta ägare. Vallvägens gemytliga parhus inbjuder till ett liv i stillhet med lugnet som omringar dig. Här parkerar du bilen på din egen uppfart, som faktiskt rymmer två st bilar, efter en lång arbetsdag och känner lugnet infinna sig. Väl hemma är det rimligt att tro att middagen grillas och sen serveras vid matbordet på altanen på framsidan som erbjuder eftermiddags- och kvällssolen. Efter middagen slår du dig ner i loungesoffan, kanske på altanen på den insynsskyddade baksidan. Bostaden är belägen på en återvändsgata så här åker bara bilar som har ärende på gatan.

Invändigt erbjuds kök och vardagsrum i en öppen planlösning, ett stilrent renoverat badrum, ett sovrum på nedre plan samt ett sovrum på loftet. Köket är snyggt renoverat i modern stil med stenbänkskiva och svarta samt rostfria vitvaror. Hela bostaden karaktäriseras av rymd, tack vare den höga takhöjden, samt det insynsskyddade läget. Gott om förvaring finns i 2 st förråd på tomten.

Här bor du verkligen tryggt i ett lugnt och barnvänligt område, men har även närhet till buss och Jakobsberg centrum med pendeltåg. Dessutom finns naturen ett stenkast från bostaden med fina löp- och promenadstråk. På cykelsadeln når du med enkelhet bad, klippor, skidbacke, padelhall, simhall m.m

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 2 490 000 kr
 • Boarea: 55 kvm
 • Antal rum: 2 rum
 • Avgift: 3 209 kr inkl. vatten, kabel-TV (exkl. värme och sophämtning)
 • Förening: Vallvägen i Järfälla, brf.
 • Byggnadsår: 1998
 • Område: Jakobsberg, Järfälla
Högsta BUD

2 830 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Vallvägen 16

 • Radhuskänsla
 • Unikt boende!
 • Idylliskt område
 • Plats för 2 bilar på uppfarten
 • Altan på bak- och framsida

Säljaren berättar

Perfekt boende för den som vill ha huskänsla med trevliga grannar. Passar perfekt för den lilla familjen eller paret som inte vill bo i den typiska lägenheten.
Med dubbla uteplatser får man både sol på morgonen och kvällen. Man kan även pyssla i den mysiga lilla trädgården. Garageuppfart finns precis utanför dörren med plats för två bilar.
En renoverad och välplanerad lägenhet med mycket extra förrådsutrymmen.
Ligger väldigt bra till på en lugn återvändsgata med nära till grönområden, bad samt ett nybyggt utegym som ligger runt hörnet.
Nära till busshållsplats men är även gångavstånd ner till Jakobsberg station på ca 10 minuter.

Visa mer

Exteriör framsida

Uppfart invid huset med plats för 2 bilar. På framsidan finns en soldränkt altan, perfekt för grillmiddagen i kvällssolen.

Visa mer

Exteriör baksida

Baksidan ligger i ett insynsskyddat läge och har både altan samt gräsmatta.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall som öppnar upp till övriga bostaden. Plats för avhängning invid entrén.

Visa mer

Vardagsrum

Mysigt vardagsrum som rymmer allt du behöver. Den öppna planlösningen mot köket samt höga takhöjden gör att det är rymligt och öppet. Helt insynsskyddat. Här finns även utgång till baksidan.

Visa mer

Kök

Köket är stilrent renoverat i modern stil, med stenbänkskiva, svarta skåpluckor, svarta och rostfria vitvaror. Här kan du enkelt umgås vid bardisken medan middagen lagas. Maskinell utrustning består av kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn samt spisfläkt.

Visa mer

Loft

Loftet är stort och rymmer dubbelsäng, och har gott om plats för förvaring längst in. Här kan man även bygga platsbyggd förvaring.

Visa mer

Sovrum

Sovrummet på nedre plan är av bra storlek för att rymma säng och övrigt möblemang. Om man vill nyttja takhöjden finns möjlighet att göra ett mindre loft eller en platsbyggd säng på höjden.

Visa mer

Badrum

Det stora badrummet är stilrent renoverat 2016 och har ändrad planlösning för optimal planering. Här finns kommod, wc, dusch, tvättmaskin och vvb.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Andel i förening
1,7003 %

Föreningen

Namn
Vallvägen i Järfälla, brf.
Antal lägenheter
44 lägenheter
Allmänt om föreningen
Föreningens fastighet består av 16 parhus och 12 grändhus, totalt 44 lägenheter, belägna mitt inne i Västra Jakobsberg bland villor och grönområden. KABEL-TV, BREDBAND & TELEFONI I månadsavgiften ingår Kabel-TV från ComHem. Brf Vallvägen har tecknat avtal med Comhem för bredband, telefoni och TV-kanaler via kabel-TV nätet. Den boende får själv avgöra om den vill ha någon av följande tjänster, bredband, telefoni eller digital-TV eller alla, via sitt kabel-TV uttag och i sådana fall tecknas ett avtal direkt med Comhem för dessa tjänster. Information om fönster samt ventilation I föreningens byggnader är samtliga fönster treglasfönster. Fönstren är öppningsbara, förutom de två stora i vardagsrummet. Ovanför nästan alla fönster finns en spaltventil som i möjligaste mån bör stå i öppet läge, för ventilationens skull. Under vintern kan det bli lite väl kallt om de står öppna, då kan kan man ha dessa stängda. Föreningen har i avtalet med Comhem ett basutbud. RENOVERINGAR Husen har genomgått fasadmålning sommaren 2015. Detta brukar genomföras vart tionde år. Under 2016 genomfördes fönster-och dörrbyte. Dessa åtgärder påverkade inte avgiften, då föreningens ekonomiska tillgångar täckte dessa kostnader. Överlåtelseavgift 2,5% prisbasbelopp Pantsättningsavgift 1% prisbasbelopp Föreningen har en egen hemsida: www.vallvagen.se Spekulanter på lägenheten uppmanas av fastighetsmäklaren att kontakta föreningens styrelse för att få information om eventuellt planerade avgiftsändringar och kommande reparationer på fastigheten.
Information om månadsavgiften
inkl. vatten, kabel-TV (exkl. värme och sophämtning)
Övrigt
Föreningen godkänner uthyrning av bostaden i andra hand om man ska arbeta eller studera på annan ort. Även "provboende" är ett godtagbart skäl till att hyra ut i andra hand. Den maximala tiden att hyra ut en bostad är två år. Styrelsen godkänner 1 år i taget. Ansökan vill styrelsen ha in skriftligen. Blankett för ansökan om 2:a handsuthyrning finns att hämta hos styrelsen. Ansökan lämnas till någon i styrelsen och beslut fattas på kommande möte.

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Bostadsrättsparhus
BYGGNADSÅR
1998
Uppvärmning
Vattenburen värme via frånluftsvärmepump
Fönster
3-glas
Hiss
Nej
Övrigt om byggnaden
Frånluftsvärmepumpen sköts av föreningen. Bostadsrättsägaren ansvarar för rengöring av dess filter.
Övriga byggnader
Intill bostadens ytterdörr finns två st förråd.

En parkeringsplats intill huset med plats för två bilar.

Ekonomi

Utgångspris
2 490 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,483%
Högsta bud
2 830 000 kr
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 030 kr/år
Försäkring
2 807 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 837 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Energideklaration
Utförd 2018-06-21
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
118 kWh per kvm och år
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2018-06-21

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.