Viksjö

Högbyvägen 28

Fint renoverat radhus i perfekt läge i barnvänliga Viksjö

Till salu

Fint renoverat radhus i perfekt läge i barnvänliga Viksjö

Fint renoverat radhus! För dig som söker ett hus med stora härliga sociala ytor, minimalt behov av renovering samt lite skötsel är Högbyvägen 28 verkligen huset för dig. När du kliver in i huset upptäcker du direkt den förändrade optimala planlösningen, och husets stora ytor. Till höger är tvättstugan borttagen (givetvis genomtänkt flyttad till övervåningen) till fördel för en stor hall där alla ytterkläder får plats. Invid hallen finns en gäst-wc. När du kliver vidare in i huset tornar husets hjärta upp, i form av det exklusiva köket som har blivit utbyggd och försett med en smidig köksö. Här har man öppnat upp mot både matplats och vardagsrum, så här finns det gott om sociala ytor för hela familjen nu när vi äntligen kan samlas igen! På baksidan av huset är skötseln minimal, med en stor trädäckad altan där det finns plats för lounge och grill för dom vuxna, medan barnen leker i studsmattan eller på gungorna. För den som önskar en gräsmatta går det givetvis att ta bort den yttre delen av altanen och anlägga gräsmatta istället. På övre plan är planlösningen också optimerad, med 3 st stora sovrum samt ett extra allrum. Badrummet är utbyggt och är renoverat i ett stilrent utförande, med tvättavdelning samt badkar och dusch.

Området är beläget perfekt i Viksjö, med ett ypperligt läge mellan allt du behöver. Naturområdet är bokstavligt talat rakt över gatan från baksidan. Centrum når du inom ca 5 minuters promenad. Förskola och grundskola når du inom ca 2 minuter. Närmaste buss finns ca 4 minuter bort. Bättre läge än såhär i Viksjö är svårt att finna.

Visa mer
inspected villa

Den här bostaden är besiktigad och försäkrad med SMH Trygg Bostad
Läs mer

SNABBFAKTA

  • Antal rum: 4 rum
  • Boarea: 126 kvm + 9 kvm biarea
  • Utgångspris: 5 190 000 kr
  • Byggnadsår: 1969
  • Område: Viksjö, Järfälla
Utgångspris

5 190 000 kr

Visningar

5 Dec 12:00 - 12:45
Öppen visning. Anmäl dig till visningen så håller vi dig informerad. Välkommen!
Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Högbyvägen 28

  • Barnvänliga Viksjö
  • Nära centrum
  • Nära grönområden
  • Nära kommunikationer
  • Fint renoverat!

Exteriör baksida

Stor trädäckad altan med plats för matbord och lounge under tak, samt gott om utrymme kvar för studsmatta och gungor. Här går det givetvis att anlägga gräsmatta för den som hellre vill ha det än den stora altanen.

Visa mer

Matplats i kök

Matplatsen är snyggt integrerad i köket och i en öppen planlösning mot vardagsrummet.

Visa mer

Kök

Exklusivt renoverat kök med gott om förvaring, både i köksön samt skåp bredvid kyl och frys. Här finns kyl och frys i fullhöjd, köksfläkt, induktionshäll, integrerad diskmaskin och inbyggd micro.

Visa mer

Vardagsrum

Stort vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp. Öppen planlösning mot matplats och kök

Visa mer

Hall

Välkomnande hall som har blivit utbyggd från original, så här har du gott om utrymme samt mycket förvaring och avhängning av ytterkläder.

Visa mer

WC

Gäst-wc med wc, tvättställ och spegel

Visa mer

Allrum

Hallen har blivit utbyggd för att göra plats för ett allrum, med perfekt utrymme för soffa och tv

Visa mer

Badrum

Stort utbyggt badrum i stilrent utförande. Här finns wc, kommod, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, badkar samt dusch.

Visa mer

Sovrum 1

Master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns platsbyggd förvaring i garderob med skjutdörrar.

Visa mer

Sovrum 2

Mysigt sovrum med plats för säng och övrigt möblemang.

Visa mer

Sovrum 3

Mysigt sovrum med plats för säng och övrigt möblemang.

Visa mer

Exteriör framsida

Visa mer

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.