Högbyvägen 28 Viksjö
Viksjö

Högbyvägen 28

Fint renoverat radhus i perfekt läge i barnvänliga Viksjö

Såld

Fint renoverat radhus i perfekt läge i barnvänliga Viksjö

Fint renoverat radhus! För dig som söker ett hus med stora härliga sociala ytor, minimalt behov av renovering samt lite skötsel är Högbyvägen 28 verkligen huset för dig. När du kliver in i huset upptäcker du direkt den förändrade optimala planlösningen, och husets stora ytor. Till höger är tvättstugan borttagen (givetvis genomtänkt flyttad till övervåningen) till fördel för en stor hall där alla ytterkläder får plats. Invid hallen finns en gäst-wc. När du kliver vidare in i huset tornar husets hjärta upp, i form av det exklusiva köket som har blivit utbyggd och försett med en smidig köksö. Här har man öppnat upp mot både matplats och vardagsrum, så här finns det gott om sociala ytor för hela familjen nu när vi äntligen kan samlas igen! På baksidan av huset är skötseln minimal, med en stor trädäckad altan där det finns plats för lounge och grill för dom vuxna, medan barnen leker i studsmattan eller på gungorna. För den som önskar en gräsmatta går det givetvis att ta bort den yttre delen av altanen och anlägga gräsmatta istället. På övre plan är planlösningen också optimerad, med 3 st stora sovrum samt ett extra allrum. Badrummet är utbyggt och är renoverat i ett stilrent utförande, med tvättavdelning samt badkar och dusch.

Området är beläget perfekt i Viksjö, med ett ypperligt läge mellan allt du behöver. Naturområdet är bokstavligt talat rakt över gatan från baksidan. Centrum når du inom ca 5 minuters promenad. Förskola och grundskola når du inom ca 2 minuter. Närmaste buss finns ca 4 minuter bort. Bättre läge än såhär i Viksjö är svårt att finna.

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.