Anton Johanssons väg 2 Bolinder Strand
Bolinder Strand

Anton Johanssons väg 2

Kommande

Varmt välkommen till Bolinder Strands med bara ett stenkast från strandkanten. Här får du en underbar sjöutsikt från de sociala ytorna och den inglasade balkongen bjuder in våren tidigare och välkomnar hösten senare. Under den varma årstiden kan inglasningen helt vikas åt sidan vilket gör att man helhjärtat kan njuta av den friska luften och solskenet. Utanför fönstren får man se en omväxlande tavla året runt, där man kan följa årstider och vädrets växlingar! Stor balkong med gott om plats för sällskap. Balkongens sidor vetter mot syd och väst, med andra ord massor av sol och ljus. Här har man sommartid sol från mitt på dagen till solnedgången i väster. Tack vare inglasningen blir balkongen som ett extra rum en stor del av året. Balkongen har utrustats belysning och eluttag

Välkomnande ljus hall med ekparkettgolv som flyter vidare genom samtliga rum och kök. Direkt vid entrén får blicken kontakt med Mälaren! Väggar i lägenheten är genomgående beklädda med tapeter. Stort fräscht badrum, med gott om plats för inredning. Klinkergolv med värme och ljusa helkaklade väggar. Skåpinredning och porslin i vitt. Duschhörna. Tvättmaskin, torktumlare och förvaringsskåp med hyllor. Rymligt kök med gott om plats för matgäster. Här kan man sitta med frukostflingorna och se solens första strålar mot Mälarens yta. Vita skåpluckor och inredning från Marbodal. Gott om förvaring och arbetsytor, samt bra maskinell utrustning bestående av stort kylskåp och frys, elspis med häll, inbyggd mickro, svart köksfläkt och en diskmaskin. Flexibel planlösning med väl tilltagna sällskapsytor. Idag har lägenheten en social planlösningen med ett stort vardagsrum i vinkel. För den som har behov av två sovrum, kan man med enklamedel få till ett ytterligare sovrum med utsikt över Mälaren. Vägg i vägg med sovrummet som finns idag finner vi en rejäl klädkammare med fönster. Klädkammaren kan utnyttjas på olika sätt. En del använder klädkammaren som ett kontorsrum, gästrum eller litet barnrum.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Boarea: 81 kvm
  • Antal rum: 3 rum
  • Avgift: 4 000 kr
  • Förening: Brf Masten i Bolinder Strand
  • Område: Bolinder Strand, Järfälla

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Philip Sandberg

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Välkommen till Anton Johanssons väg 2

Balkong

Underbar balkong mot Mälaren. Här finns det bra med plats för loungemöblering. Den inglasade balkongen bjuder in våren tidigare och välkomnar hösten senare. Under den varma årstiden kan inglasningen helt vikas åt sidan vilket gör att man helhjärtat kan njuta av den friska luften och solskenet.

Vardagsrum

Parkettgolv samt tapetserade väggar. Utgång till balkong med vidunderlig utsikt mot Mälaren.

Matsalsdel

Fantastisk matsalsdel med anslutning till kök och vardagsrum här kan man med enkla medel skapa ytterligare ett sovrum.

Kök

Parkettgolv. Ljus tapet. Vit köksinteriör. Kakel i vitt ovan arbetsytor. Rostfri ho med blandare och dubbelho. Inbyggnadsmicro. Inbyggnadsugn. Diskmaskin. Häll. Kyl. Frys. Matplats för 4-6 personer.

Sovrum

Stort sovrum med tapetserade väggar samt träparkettgolv.

Hall

En trevlig och välkomnande entré med parkettgolv samt ljus tapet. Hatthylla. En garderob med överskåp.

Klädkammare

Praktisk klädkammare med parkettgolv och vitmålade väggar. Ett fönster vilket gör att man även kan använda denna klädkammare som arbetsrum. Elfa inredning.

Badrum

Helkaklat i vitt med struktur. Klinkergolv i mörkare nyans samt golvvärme. Laminatbänk, perfekt för att vika tvätt eller att använda som tex skötbord. Väggfast skåp. Tvättmaskin och torktumlare. Dusch bakom glasvägg. Handfat integrerat med förvaring. Spegelskåp med belysning. WC.

Visa mer

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Philip Sandberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 000 kr
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Andel i förening
2,13 %

Föreningen

Namn
Brf Masten i Bolinder Strand
Antal lägenheter
46 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Överlåtelseavgift
1 190 kr
Pantsättningsavgift
476 kr
Allmänt om föreningen
Byggår 2008. 46st lgh på Anton Johanssons väg 2 och 4. Förråd finns i resp hus entréplan. Ytterligare förråd finns i separat hus utanför porten. Separat förråd för vinterförvaring av cyklar. I området finns 25 bilplatser samt 16 carportplatser med m.v. och dessutom finns 10 platser i kallgarage i gamla fabriksbyggnaden, om man hyr garageplats ingår det ett extraförråd i garaget.

PARKERING
P-plats 250 kr/mån
Carport 475 kr/mån
Garage 700 kr/mån
Det finns kö till garage men i övrigt får alla som flyttar in en parkeringsplats.


TV/BREDBAND
Föreningen har avtal med ComHem för TV och bredband som ingår i avgiften.


RENOVERINGAR/ÅTGÄRDER
Under 2015:
- Väggarna i entréhallama målades om under sommaren. Mattorna på alla våningsplan ytbehandlades under våren.
- Under våren genomfördes en OVK (Obligatorisk ventilationskontroll) för samtliga lägenheter. Detta skall göras vart sjätte år. Före OVKn rensades också alla ventilationskanaler.
Under 2016:
- Föreningen har för medlemmarna från och med den 1 januari 2016 tecknat gruppavtal med ComHem för Digital-tv Bas, Bredband 50/10 och Telefoni Bas.
- Under våren 2016 har föreningen tillsammans med Brf Strandtorget att i vårt gemensamma garage bytt ut fönster på den östra sidan och på den västra sidan, samt målat om samtliga fönster.
- Egenbesiktning av våra hus utfördes i september, och det kunde då konstateras att fastigheterna förefaller vara i gott skick. Några småfel av kosmetisk art upptäcktes, och dessa kommer att åtgärdas.
- I mars 2020 kommer föreningen att få svar gällande fasadrenovering, fråga ansvarig mäklare för mer information.


AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Inga avgiftsförändringar är planerade.

I månadsavgiften ingår Värme, VA, TV/bredband/telefoni, två förråd samt bostadsrättstillägg.

Under året har föreningen lag om ett lån från det befintliga på 2,95% till 1,20% och amorterat 1 500 000.


ÖVRIGT
Föreningen godkänner ej juridisk person.
Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet betalas av säljaren.
Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.

Bostadsrättsföreningen Masten är en trevlig och aktiv förening. Föreningen skickar ut aktuell information i sitt egna infoblad, Masten Posten. Här kan man läsa om föreningens events samt frågor som uppkommit den senaste tiden, allt för att hålla sina medlemmar uppdaterade.
Föreningens hemsida www.brfmasten.net

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja
Övriga byggnader/utrymmen
Separat byggnad med ett extra förråd och soprum. Separat byggnad för källsortering. Garageplatser i grannhuslänga. Separat cykelförråd. Carports vid husen.

Till lägenheten hör två förråd. Ett varmförråd i entréplan samt ett kallförråd i separat förrådsbyggnad.

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,483%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2021-04-19
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
96 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Kvarteret
Bolinder strand är ett tyst och lugnt område i herrgårdsmiljö där fruktträdgårdar med stora gräsmattor möter Görvelns lummiga naturreservat. I området bor mestadels barnfamiljer och pensionärer som gärna spelar golf eller tar en picknicktur med båten. I området finns även Friskis och svettis moderna träningslokal. Utmärkande för området är att det är otroligt vackert året om. På vintern kan den som har småbarn eller barnbarn åka pulka alldeles utanför huset eller kanske ta en skridskotur ut på isen och grilla korv eller pimpla abborre vid den närbelägna ön.

Stranden
Några minuters promenad från bostaden ligger det en sandstrand med badbrygga, lekplats och utsikt över Mälaren. Ett härligt ställe för den som gillar sol eller för den som gärna tar ett stillsamt kvällsdopp i solnedgången. I anslutning till stranden finns det även ett sommarcafé och vandrarhem, vilket är bra då man får långväga gäster.

Lugnet
När vaknade du till ljudet av kluckande vågor senast? När satt du senast på din balkong och sippade på ett glas vitt vin medan du betraktade solens strålar i trädens lövverk och de glittrande reflexerna i vattnet? På Bolinder strand kan du göra det utan att störas av trafik och buller.
Reservatet
Kant i kant med stranden ligger Görvelns naturreservat, ett vackert reservat där frodiga ängar kantas av knubbiga ekar och ett och annat litet torp. I reservatet finns upplysta motionsslingor och ett litet utomhusgym för den som gillar att röra på sig. I en av reservatets vikar ligger Görvelns slott med byggnader från fyra sekler. Många går eller åker dit för att äta picknick på de stora gräsytorna eller för att äta på restaurangen som fick generösa omdömen av Dagens industris hotellpatrull i december 2012.

Gemenskapen
I Bolinder strand kan man känna sig lugn. Många som bor i området är lite äldre, och det finns ofta någon hemma som håller ett öga på bilparkeringen och det som händer runt husen. Grannarna håller även varandra informerade om viktiga saker som händer i föreningen genom ett nyhetsbrev som skickas ut via mail.

Kommunikation

Från Bolinder Strand går man på mindre än tio minuter till Kallhälls centrum, det är ca 700 meter till pendeltågsstationen där tåget tar dig mot Stockholm C eller mot Bålsta. Härifrån går det även bussar. För ytterligare information besök: www.sl.se

Närservice

I Kallhälls centrum finns ett utbud av affärer; livsmedelsbutiker, frisörer, blombutik, caféer, och restauranger. Det finns även kyrka, bibliotek, tandvård, vårdcentral, barnavårdcentral och öppna förskolan. För större utbud av affärer finns det en inomhusgalleria i Jakobsberg och för ännu större utbud av affärer finns Barkarby handelsplats ytterligare några kilometer bort. Här hittar man de flesta större kedjorna som IKEA, Bauhaus, Mio Möbler, Elgiganten samt en Outletby med flertalet märkesbutiker.

Parkering

Gästparkering finns på ett flertal ställen i området.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.