Hammarvägen 35 Jakobsberg
Jakobsberg

Hammarvägen 35

Såld

SKULDFRI FÖRENING! En av få 4:or är äntligen till salu, i populär förening som är helt skuldfri. Lägenheten präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget som ger ett extra fönster i vardagsrummet. Eftersom att bostaden är belägen högst upp i huset, samt på gaveln, bor du väldigt ostört. Pricken över i:t är den stora inglasade balkongen som fungerar som ett extrarum, framförallt tidig vår och sen höst. För dom kallaste dagarna finns infravärme. Bostaden har en väldigt bra planlösning och dom 89 kvadratmetrarna känns ovanligt stora och samtliga sovrum har en generös storlek. Vardagsrummet är mysigt och lättmöblerat. Köket är rymligt och erbjuder matplats invid fönster. Badrummet är av bra storlek.

Området är ett mysigt låghusområde, faktiskt Jakobsbergs äldsta kvarter, omgärdade av prunkande gröna innergårdar. Att centrum, pendeltåg och bra bilkommunikationer finns runt knuten märker man inget av, då lägenheten har ett lugnt härligt läge mot mindre kvartersgata. Inom promenadavstånd når du inte bara centrum med dess stora affärsutbud, restauranger m.m, utan även Järvafältets naturreservat med hästgård, fina promenadstråk och frisbeegolf. Det är även nära till expansiva Barkarbystaden

I port 37 finns tvättstuga, och cykelrum finns i port 39. Medföljande förråd samt matkällare finns i samma port.

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.