Maskinistvägen 1 Bolinder Strand
Bolinder Strand

Maskinistvägen 1

Kommande

Varmt välkommen till denna tvårummare med ett fint läge och en stor balkong. Bostadens väl planerade ytor består delvis av ett stort lättmöblerat sovrum med gott om förvaring med spegelskjutsdörrar samt ett luftigt vardagsrum som ligger i en öppen planlösning mot köket, vilket skapar ett härligt ljusflöde och en plats för socialt umgänge. Stilrent badrum med tvättmöjligheter. Gediget kök med vita skåpssnickerier, mycket goda arbets- samt förvaringsytor. I Bolinder strand bor man med en perfekt balans mellan natur och närhet till city. Precis utanför bostaden finns vackra grönområden, Bolinder Strands krog, båtklubbar samt fina badplatser och strandpromenad. Träningsmöjligheter finns i form av både Friskis och svettis samt Extremfabriken inpå knuten. Kallhälls centrum finner du på några minuters promenadavstånd med goda kommunikationer i form av både pendeltåg samt bussar med frekventa avgångar, serviceutbud samt mataffär.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • Boarea: 52 kvm förvaltarens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 3 av 5, hiss finns
  • Avgift: 3 366 kr Avgift för internetuppkoppling tillkommer med 255 kr / månad
  • Förening: Brf Entrétorget
  • Område: Bolinder Strand, Järfälla

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Philip Sandberg

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Välkommen till Maskinistvägen 1

Balkong

Visa mer

Vardagsrum

Visa mer

Kök

Visa mer

Sovrum

Visa mer

Hall

Visa mer

Badrum

Visa mer

Exteriör

Visa mer

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Philip Sandberg

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 366 kr, Avgift för internetuppkoppling tillkommer med 255 kr / månad
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
52 m² förvaltarens information
Våning
3 av 5, hiss finns
Andel i förening
1,1173 %
Andel av årsavgift
1,1173 %

Föreningen

Namn
Brf Entrétorget
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
70 lägenheter
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Överlåtelseavgift
1 208 kr
Pantsättningsavgift
483 kr
Allmänt om föreningen
Brf Entrétorget består av 70 lägenheter i modern arkitektur med yteffektiva lägenheter, 2-4 rum och kök. Huset bildar en u-form med tre trapphus och 4-10 våningsplan.

I varje trapphusentré finns postboxar för inkommande post. Vid lägenhetsdörren finns tidningshållare för morgontidning.

Bredband och TV via ComHem
.

Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet betalas av köparen.
Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.

SOPRUM
Föreningen har ett soprum med bra sortering för avfall, papper, el etc.

Parkering: Parkeringsgarage (37 bilplatser + 3 MC-platser) under innergården med infart från Birger Dahlérus väg 8A. Garaget kan nås från alla trapphus.

I garaget finns även installerat 10st laddboxar för individuell laddning av el-bilar. Boxarna är av märke Zaptec. Kostnad 200:-/box/månad + el. Kostnad garageplats 600:-/mån.

Det finns 34st yttre P-platser med eluttag för motor- och kupé- värmare. Kostnad uteplats med el 350:-/mån.

Till en majoritet av de yttre P-platserna är det även förberett för uppsättning av laddboxar för individuell uppladdning av el-bilar.

http://www.entretorget.se/

dokument

BYGGNADSFAKTA

Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,483%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2012-11-21
PRIMÄRENERGITAL
71 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Kvarteret
Bolinder strand är ett tyst och lugnt område i herrgårdsmiljö där fruktträdgårdar med stora gräsmattor möter Görvelns lummiga naturreservat. I området bor mestadels barnfamiljer och pensionärer som gärna spelar golf eller tar en picknicktur med båten. I området finns även Friskis och svettis moderna träningslokal. Utmärkande för området är att det är otroligt vackert året om. På vintern kan den som har småbarn eller barnbarn åka pulka alldeles utanför huset eller kanske ta en skridskotur ut på isen och grilla korv eller pimpla abborre vid den närbelägna ön.

Stranden
Några minuters promenad från bostaden ligger det en sandstrand med badbrygga, lekplats och utsikt över Mälaren. Ett härligt ställe för den som gillar sol eller för den som gärna tar ett stillsamt kvällsdopp i solnedgången. I anslutning till stranden finns det även ett sommarcafé och vandrarhem, vilket är bra då man får långväga gäster.

Lugnet
När vaknade du till ljudet av kluckande vågor senast? När satt du senast på din balkong och sippade på ett glas vitt vin medan du betraktade solens strålar i trädens lövverk och de glittrande reflexerna i vattnet? På Bolinder strand kan du göra det utan att störas av trafik och buller.
Reservatet
Kant i kant med stranden ligger Görvelns naturreservat, ett vackert reservat där frodiga ängar kantas av knubbiga ekar och ett och annat litet torp. I reservatet finns upplysta motionsslingor och ett litet utomhusgym för den som gillar att röra på sig. I en av reservatets vikar ligger Görvelns slott med byggnader från fyra sekler. Många går eller åker dit för att äta picknick på de stora gräsytorna eller för att äta på restaurangen som fick generösa omdömen av Dagens industris hotellpatrull i december 2012.

Gemenskapen
I Bolinder strand kan man känna sig lugn. Många som bor i området är lite äldre, och det finns ofta någon hemma som håller ett öga på bilparkeringen och det som händer runt husen. Grannarna håller även varandra informerade om viktiga saker som händer i föreningen genom ett nyhetsbrev som skickas ut via mail.

Kommunikation

Från Bolinder Strand går man på mindre än tio minuter till Kallhälls centrum, det är ca 700 meter till pendeltågsstationen där tåget tar dig mot Stockholm C eller mot Bålsta. Härifrån går det även bussar. För ytterligare information besök: www.sl.se

Närservice

I Kallhälls centrum finns ett utbud av affärer; livsmedelsbutiker, frisörer, blombutik, caféer, och restauranger. Det finns även kyrka, bibliotek, tandvård, vårdcentral, barnavårdcentral och öppna förskolan. För större utbud av affärer finns det en inomhusgalleria i Jakobsberg och för ännu större utbud av affärer finns Barkarby handelsplats ytterligare några kilometer bort. Här hittar man de flesta större kedjorna som IKEA, Bauhaus, Mio Möbler, Elgiganten samt en Outletby med flertalet märkesbutiker.

Parkering

Gästparkering finns på ett flertal ställen i området.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.