Forellgränd 7 Viksjö
Viksjö

Forellgränd 7

4rok i hus byggt 2020!

Såld

4rok i hus byggt 2020!

Äntligen är ett av radhusen med 4rok till salu, dessutom i helt renoverat skick! Hela huset (radhuslängan) är nybyggd 2020, så i det här hemmet behöver du aldrig bekymra dig för renoveringar, det är bara att flytta in och bo. Här bor du i trygg br-form med allt bekvämt som det innebär. Brf Glädjen är en stabil förening som blev ombildad 2013 med flertalet hyresrätter kvar som innebär en dold ekonomisk tillgång så detta är verkligen en bra investering för framtiden. Huset erbjuder 3 rymliga sovrum på övre plan, klädkammare samt badrum. På nedre plan finns kök, matplats och vardagsrum i härlig social planlösning, samt en wc. Den lummiga uteplatsen på baksidan är mysig att ta morgonkaffet på, kanske samtidigt som barnen leker på lekplatsen medan du har uppsyn. Baksidan har sådär alldeles lagom med gräsmatta utan att skötseln tar över vardagen. När huset byggdes på nytt installerades även ett vattenutkast på baksidan som säljarna verkligen hade saknat innan och uppskattar mycket nu.

I närheten finns allt du kan tänkas behöva, med förskolor och skolor, Viksjö centrum med bland annat systembolag, restauranger, vårdcentral och kommunens bästa Ica-butik. Kommunikationerna är bra med bussar bara några meter från bostaden som enkelt tar dig till Jakobsberg och pendeltåget. Naturen är runt knuten och det finns flertalet badplatser att välja mellan, samt ett elljusspår för den löpsugne köparen.

Visa mer
Slutpris

3 950 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.