Stavhoppargränd 20 Viksjö
Viksjö

Stavhoppargränd 20

Stort radhus i ett plan med 4 sovrum och stor matsal i barnvänligt område

Såld

Stort radhus i ett plan med 4 sovrum och stor matsal i barnvänligt område

Äntligen ett enplans-radhus tillräckligt stort för den lite större familjen! Med 4 stora sovrum samt rymligt vardagsrum och en stor matsal med 4.20m i takhöjd är detta verkligen ett hem där alla får plats. Radhuset präglas av en genomtänkt planlösning där dom sociala ytorna dominerar. Köket är husets hjärta och har en social öppen yta mot matsalen som tidigare har varit ett atrium. Matsalen har därmed ett vackert ljusinsläpp genom stora fönsterpartier och en enorm känsla av rymd med sina 4.20m i takhöjd. Det mysiga vardagsrummet har en kakelugn som inte bara är vacker men även ger bra med värme. Här finns även plats för en stor soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet finns en träckad altan som delvis är skyddad under tak. Här kan man njuta i ett optimalt sydvästläge. Här växer de prunkande Flammentanz-rosorna som förgyller tillvaron under sommaren. Över gångvägen utanför finns ett stort skogsparti där barnen kan gå på upptäcksfärd. Vidare inne i huset finns fyra rymliga sovrum, två badrum, tvättstuga, klädkammare och hall.

Huset är beläget i barnvänliga Viksjö där du har allting du kan tänkas behövas i närheten. Viksjö centrum med ett stort restaurangutbud, vårdcentral, systembolaget, apotek, Ica butik m.m ligger ca 550m från bostaden. Skola och förskola finns inom 300m från bostaden. Busskommunikationer finns i närheten och tar dig enkelt till pendeltåget. Ca 600m från bostaden finns en jättefin golfbana som både har bra golf och en härlig restaurang som är känd för sina goda luncher.

Visa mer
Slutpris

5 820 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.