Såld lägenhet på Aspnäsvägen 20 i Jakobsberg
Jakobsberg

Aspnäsvägen 20

Såld

Accepterat pris!

Varmt välkommen till en trivsam 1:a om 56 kvm. Stort rum med möjlighet att skapa en liten 2:a. Rymlig hall med gott om förvaring av garderober. Helkaklat badrum och tvättmaskin. Kök med matplats för 4-6 pers. Föreningen satsar mycket på trivsel i och runt boendet och är i en egen klass när det gäller att ordna med möjligheter för olika näraktiviteter. Här bjuds man på ett stort utbud av olika genomtänkta gårdsmiljöer och föreningslokaler. Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja bastu, minigolf, gym, bastu, tennisbana, bordtennis, dart, boule, hobbylokaler m.m.

Förening med riktigt bra ekonomi och stort löpande överskott. Detta tillsammans med välskötta byggnader och mark. I praktiken är man i stort sett skuldfria för tillfället. Man har med andra ord förberett sig mycket väl inför kommande stambyte och badrumsrenoveringar. På denna adress blir man bortskämd då man har både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 21 minuter till Stockholms City. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även med bara några minuters promenad bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närhet till all form av shopping i Barkarby Staden.

Visa mer
Slutpris

1 525 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.