Reavägen 2 Barkarby
Barkarby

Reavägen 2

Renoverad 1:a med sovalkov, stambytt badrum samt balkong!

Såld

Renoverad 1:a med sovalkov, stambytt badrum samt balkong!

En ypperligt välplanerad och renoverad 1,5:a med oerhört låg avgift är nu äntligen till salu i populära Brf Barsbroparken. Förutom dess optimala planlösning erbjuder lägenheten ett helrenoverat stambytt badrum samt en balkong i troligtvis det bästa läget i hela området. När du kliver in i hallen välkomnas du av en rymlig hall och mycket förvaring i platsbyggda garderober. Här finns även det nyligen renoverade badrummet som renoverades i samband med föreningens stambyte. Vidare in i allrummet finns kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning, här är det bara att duka upp till långbord och bjuda över släkt och vänner. Pricken över i:et i denna hemtrevliga lägenhet är verkligen balkongen! Den vetter i det där perfekta sydvästläget så att du har sol hela eftermiddagen men även på kvällen. Just det här huset och denna port ligger bra till för att det inte har något hus framför som stör, så det är fritt fram för solens kvällsstrålar att skina över balkongen.

Brf Barsbroparken är en känd och attraktiv förening, mycket tack vare dess goda ekonomi och antalet hyresrätter som finns kvar som en dold tillgång på flera miljoner. Föreningen har gjort nästan alla stora renoveringar som kan behövas och ändå hålls avgiften på en låg nivå. Föreningen innehar också ett torg med lokaler som hyrs ut till restauranger, skönhetssalong, mäklare och frisör som även det bringar extra pengar i kassan.

Dessutom bor du i ett lugnt och tryggt område men med endast ett par minuter till pendeltåget och centrum. En kort cykeltur eller promenad bort finner du expansiva Barkarbystaden med allt du kan tänkas behöva! Tveka inte att slå till på denna drömlägenhet.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.