Kråkbärsgränd 16 Viksjö
Viksjö

Kråkbärsgränd 16

Gaveltrea med radhuskaraktär!

Såld

Gaveltrea med radhuskaraktär!

Varmt välkommen till populära Kråkbärsgränd och denna välplanerade bostad med radhuskaraktär samt solig uteplats i lugnt läge!

Här erbjuds generösa och sociala ytor med ett stort kök med bra förvaring och härligt ljusflöde. Vardagsrummet utgör ett härligt rum med ett fantastiskt ljusflöde från stort fönsterparti och utgång till bostadens magiska uteplats, här kan du avnjuta solen stora delar av dagen. Gräsyta för lek och planteringar. Två stora och lättmöblerade sovrum med gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Stort helkaklat badrum med tvättdel. Goda förvaringsmöjligheter i stor klädkammare.

Bostaden är belägen i ett lugnt och trivsamt familjevänligt område nära grönområden och Mälaren. Promenadavstånd till Viksjö centrum, som har ett brett utbud av affärer och service bl.a. apotek, bibliotek och systembolag. ICA Viksjö är känd för sin välfyllda delikatessdisk och fräscha grönsaksavdelning. I Viksjö finns också restauranger med rättigheter samt pizzeria.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.