Rågången 56 Viksjö
Viksjö

Rågången 56

Såld

Radhus om 129 kvm med ett bra läge i området. Originalskick med möjlighet att skapa ditt drömboende med bostadens flexibla planlösning. Idag disponeras huset med tre stora sovrum och stora sociala ytor på entrévåningen. För den som har behov av fler sovrum går det enkelt att ändra upp till i alla 4 sovrum. Stort vardagsrum med parkettgolv. Stor balkong. Rejält tomt på baksida. Förråd intill entrén.

Här bor du i ett barnvänligt och populärt område med en kort promenad till lekpark, förskola och skola. Endast ett par minuters gångavstånd till centrum med butiker, vårdcentral och restauranger. På cykelsadeln har man ett bekvämt avstånd till Görvälns stora naturområde och badplatser vid Mälarens strand, med fina promenadstråk och svampskog. Där hittar du Görvälns slott, boutiquehotell och härlig restaurang. Ett givet utflyktsmål. Fina områden med bland annat badplatser.

För den som gillar golf och utförsåkning är Viksjö den delen av Järfälla kommun, som hyser både golfbana och en skidanläggning vid Brukets backe.

Visa mer
Slutpris

4 460 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.