Kopparvägen 37 Kallhäll
Kallhäll

Kopparvägen 37

Renoverad 2:a högt upp i huset med milsvid utsikt

Såld

Renoverad 2:a högt upp i huset med milsvid utsikt

Varmt välkommen till Kopparvägen 37 och denna fina 2:a med milsvids utsikt!

Hissen tar dig hela vägen upp till femte våningen och denna fina 2:a. Här kan du njuta av en helt magisk utsikt med solchans större delen av dagen. Lägenheten är oerhört välplanerad med stora lättmöblerade rum. Gott om förvaring i rymlig klädkammare. Bra förening med låg avgift.

Behagligt gångavstånd till centrum om 200 meter och ca ytterligare 150 meter för att komma till pendeltåget. Kanten av Görvälns naturreservat och Mälarens vatten nås med en kort promenad om ca 5 minuter. Snabb bredbandsuppkoppling till bra pris genom föreningens egna nät. I huset finns kvarterskiosk och styrketräningslokal.
Närmsta daghem, låg och mellanstadieskola är Ulvsättra som nås med en kort promenad på ca 5 minuter. Ännu kortare avstånd är det till Källtorpskolans högstadie vid centrum. I kvarteret på baksidan av husen finns härliga lekytor för barnen, här finner man fotbollsplaner, gräsmattor och lekplatser. Här finns även liten spännande lekskog och en riktigt bra pulkabacke. I Kallhällsparken nedanför huset finns allt från fågeldamm, promenadvägar, gräsmattor till en handikappvänlig lekplats invigd av prinsessan Viktoria.

Visa mer
Slutpris

2 310 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.