Smedvägen 12 Kallhäll
Kallhäll

Smedvägen 12

Med Mälaren som granne

Såld

Med Mälaren som granne

Lägenhet i fint originalskick med känsla av kvalitet. Det är lätt att förstå att folk väntar på att en lägenhet just här på Smedvägen jämna nummer ska bli till salu. Längan är nämligen belägen längst ner i området på återvändsgata med en strålande utsikt över Mälarens glittrande vatten och solnedgångens alla färger. Bostaden är genomgående och har baksidan mot lugn grönska. Tack vare inglasningen av balkongen fungerar den som ett extrarum från de tidiga vårsolstrålarna som skänker en behaglig temperatur, till långt in på hösten och tidig vår. På sommardagarna bjuder du enkelt över vännerna på grillafton, det finns gott om plats på föreningens innergård att grilla, eller om ni hellre går ner och sätter er vid klipporna vid vattnet som bara ligger några minuter bort. Till strandpromenaden är det endast ca 200m, där finns klippor där du gärna kan ta kvällsdoppet. I närheten av bostaden finns även flertalet skolor och förskolor. Invändigt bjuder lägenheten på desto mer: en rymlig hall med förvaring, två sovrum av bra storlek, kök med matplats, vardagsrum och badrum. Givetvis har du en vacker utsikt över Mälarens glittrande vatten.

Läget i Kallhäll är centralt och med direktväg in till Stockholm C med pendeltåget på endast 23 minuter. För den bilburne tar du dig snabbt ut på E18. I Kallhäll finns allt du kan tänkas behöva, och endast minuter från bostaden finns den långa fina promenadvägen längs med Mälaren. Föreningen har en mycket god ekonomi och många renoveringar redan utförda.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd samt en matkällare.

Visa mer
Slutpris

2 090 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.