Tegvägen 82 Viksjö
Viksjö

Tegvägen 82

Stor 2:a centralt belägen i Viksjö

Såld

Stor 2:a centralt belägen i Viksjö

Varmt välkommen till Tegvägen 82 och denna stora 2:a om 63 kvm. Här bor du i ett centralt läge i lugna Viksjö med endast ett par minuters gångavstånd till centrum med butiker, vårdcentral och restauranger. På cykelsadeln har man ett bekvämt avstånd till Görvälns stora naturområde och badplatser vid Mälarens strand samt båtklubbar. För den som gillar golf och utförsåkning är Viksjö den delen av Järfälla kommun, som hyser både golfbana och en skidanläggning vid Brukets backe. Med fördel besöker man även Görväln Slotts sköna omgivningar med konstutställningar, marknader och bondgård. Här kan man också i en härlig miljö med utblick över Mälarlandskapet passa på att njuta av en god fika eller middag.

Bostaden erbjuder en underbar inglasad balkong mot rogivande grönska som bjuder in våren tidigare och välkomnar hösten senare. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med ett fantastiskt ljusflöde från stort fönsterparti samt utgång till den härliga balkongen. Köket är praktisk utformat i vinkel med en mängd förvaring med köksluckor i sober färg samt stora arbetsytor. Rymligt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Helkaklat badrum med en tilltagen duschhörna, handfat samt spegel med förvaring. Tillhörande lägenheten finns ett stort källarförråd.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

1 790 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande
Philip Sandberg

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.