Stora björnens gränd 73 Skälby
Skälby

Stora björnens gränd 73

Såld

1-plans radhus i härligt lugnt läge med lummig trädgård och två härliga uteplatser. Fantastik baksida mot allmänning, här sitter man skönt inbäddad i grönska och blickar ut mot omgivningen. Helt ostört läge tack vare en stor skogsallmänning som gränsar mot fastigheten. Stenlagd uteplats och gräsmattan för barnens lekar vetter i soligt läge.

Bostaden erbjuder 81 väldisponerade kvadratmetrar med ett modernt kök, helkaklat badrum med golvvärme, två sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till den fantastiska baksidan. Här finns dessutom en mängd förvaringsmöjligheter i en stor klädkammare, ett rymligt lägenhetsförråd intill entrén samt extra förvaring på vinden.

Här bor man i ett mycket lugnt och barnvänligt område med kommunikationer på behagligt avstånd.

I föreningen finns det faciliteter som;
-Tvättstuga
-Bastu
-Motionslokal
-Övernattningsbostad
-Gemensamhetslokal
-Lekplatser

I föreningen finns en bastu till de boendes förfogande, den ligger på Vattumannens gränd 16 och är öppen alla dagar mellan 11-23. Motionslokal ligger i samma byggnad som bastun, Vattumannens Gränd 16. Föreningslokal finns på Stora Björnens gränd 13 med stolar och bord samt porslin för ca 30 personer som kan hyras av de boende i Brf Orgona. Det kan vara födelsedag, examen, bröllop eller annan festlighet när man behöver lite extra utrymme. Lekplatser för barnen finns inom området.

Visa mer
Slutpris

3 400 000 kr

Ansvarig mäklare
Philip Sandberg

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.