Järfällavägen 98A Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Järfällavägen 98A

Stor balkong mot mysig innergård!

Såld

Stor balkong mot mysig innergård!

Varmt välkommen till Järfällavägen 98A och denna välplanerade 1:a med sovalkov.

Välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i stor garderobsvägg med elfainteriör. I anslutning till hallen finner du bostadens helkaklade och rymliga badrum med duschhörna, kombimaskin med avlastningsyta och förvaring ovan, wc, kommod, spegelskåp med förvaring. Bostaden erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Köket från Marbodal är fullt utrustat med moderna vitvaror från Siemens och här finns gott om plats för förvaring bakom vita köksluckor. Från vardagsrummet nås bostadens härliga balkong som är belägen mot föreningens grönskande innergård. Här finns gott om plats för utemöbler och prunkande blomkrukor. Från vardagsrummet når du också bostadens alkov här får enkelt plats med en 120-säng samt en arbetshörna för den som jobbar hemifrån.
I hela lägenheten flödar ett genomgående parkettgolv och väggarna är vitmålade. Förråd till bostaden finns nere i källaren.

Dessutom har du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 350m finner du en helt nybyggd simhall, nyöppnad padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd. Vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymmet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C som bara tar 19 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger. En busstur bort når du även Barkarby Outlet om du tex blir sugen på att shoppa möbler till din nya lägenhet på IKEA.

Visa mer
Slutpris

1 710 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.