Vallvägen 36 Jakobsberg
Jakobsberg

Vallvägen 36

Unikt boende med trädgård i villaidyll, med närhet till centrum och natur!

Såld

Unikt boende med trädgård i villaidyll, med närhet till centrum och natur!

Nu är det dags för detta unika parhus med fantastisk tomt och grönskande trädgård att byta ägare. Att nuvarande ägare har bott där sedan huset byggdes vittnar om att detta verkligen är ett hem att trivas i, i många många år. Vallvägens gemytliga parhus inbjuder till ett liv i stillhet med lugnet som omringar dig. Här parkerar du bilen på din egen uppfart, som faktiskt rymmer två st bilar, efter en lång arbetsdag och känner lugnet infinna sig. Väl hemma är det rimligt att tro att middagen grillas och sen serveras vid matbordet på baksidans del av altanen som är under tak. Efter middagen slår du dig ner i loungesoffan på altanens andra del, eller kanske på framsidan av huset om du vill lapa kvällssolen.

Den stora gräsmattan invid huset är en av dom större i området och perfekt om du har barn, hund, gröna odlingsfingrar eller bara vill bjuda över vännerna eller grannarna på en grill- och kubb-kväll. Hela bostaden karaktäriseras av rymd, tack vare den höga takhöjden, samt det insynsskyddade läget. Invändigt erbjuds kök och vardagsrum i en öppen planlösning, ett stort badrum, ett sovrum på nedre plan samt ett sovrum på loftet. Gott om förvaring finns i förråd på tomten.

Här bor du verkligen tryggt i ett lugnt och barnvänligt område, men har även närhet till buss och Jakobsberg centrum med pendeltåg. Dessutom finns naturen ett stenkast från bostaden med fina löp- och promenadstråk. På cykelsadeln når du med enkelhet bad, klippor, skidbacke, padelhall, simhall m.m

Visa mer
Slutpris

2 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.