Järfällavägen 92D Jakobsberg Söderdalen
Jakobsberg Söderdalen

Järfällavägen 92D

Högst upp i huset med balkong mot innergård!

Såld

Högst upp i huset med balkong mot innergård!

Perfekt planerad 2:a med bra förvaring och balkong mot innergård. Högst upp i huset!

Bostaden erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Köket från Vedum är fullt utrustat med moderna vitvaror och här finns gott om plats för förvaring bakom släta, vita köksluckor. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och förvaringsmöbler. Ljust sovrum med bra förvaring i skjutdörrsgarderob med Elfa-inredning. Helkaklat badrum med klinkergolv, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hall med förvaringsmöjligheter och säkerhetsdörr.

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 19 minuter till Stockholms central.
Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Visa mer
Slutpris

1 940 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.