Vibblabyvägen 13 Jakobsberg
Jakobsberg

Vibblabyvägen 13

Gaveltrea högst upp i huset!

Såld

Gaveltrea högst upp i huset!

FÖRST TILL KVARN! Accepterat pris!

Varmt välkommen till en mysig gavel 3:a i ostört läge.

När du kommer in i bostaden möts du av en välkommande hall som vidare tar dig in i bostadens alla rum. Två stora lättmöblerade sovrum med platsbyggd förvaring och bra ljusinsläpp. helkaklat badrum med tvättmaskin och vädringsfönster. Stort vardagsrum med gott om plats för möblemang och matplats, utgång till bostadens insynsskyddade & soliga balkong. Rymligt kök med bra förvaring och matplats för 4-6 personer. Förråd finns på samma våningsplan med gott om förvaringsutrymme.
Billig parkering utanför huset 250kr/mån med elstolpe.

Här bor du i ett lugnt område, endast ett stenkast bort från riktigt bra kommunikationer genom pendeltåget och bussterminalen. På kort gångavstånd når du även centrumets alla affärer och service. På behagligt cykelavstånd nås även både fin natur och Mälaren.
Området är riktigt trevligt med mycket gröna delar och med flera medlemmar som hjälper till med att sköta de fina rabatterna. Även i övrigt är det väldigt välordnat för medlemmarna. Här finns pingisrum, boulebana, grillplatser med utemöbler och parasoll. Har du motorcykel kan du parkera den inom lås och bom i garaget. För dina långväga gäster finns även en trevlig och fräsch övernattningslägenhet med pentry, badrum och fyra bäddar. Flera separata cykelhus för att lätt rulla in cykeln.

Välkommen hem!

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Fredrik Björkstrand

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.