Jakobsberg Söderdalen

Järfällavägen 94A

Gaveltrea med 2 balkonger!

SÅLD

Gaveltrea med 2 balkonger!

Varmt välkommen till Järfällavägen 94A och denna välplanerade gaveltrea!

Bostaden har genomgående ljusa ytskikt, fina parkettgolv och stilrena materialval. Gavelläge med två balkonger åt två väderstreck varav den ena är inglasad och fungerar som ett uterum.
Smakfullt, fullt utrustat kök med fönster och stor öppning mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för förvaring bakom skåp med vita, släta luckor och goda arbetsytor vid laminatbänkar. Två lättmöblerade sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Helkaklat och modernt badrum med wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare, dusch och plats för badrumsartiklar. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter.
Genomgående parkettgolv och målade väggar.

Dessutom har du allt du behöver inom gång- och cykelavstånd. Inom 350m finner du en helt nybyggd simhall, nyöppnad padelhall, ishockeyhall och fotbollsplan. Känner du för att bada når du enkelt Görvälnsbadet inom ett perfekt cykelavstånd. Vill du att det ska vara enkelt att komma iväg till gymmet går du ner till Friskis och Svettis på ca 2 minuter. 600m bort från bostaden når du Jakobsberg centrum, där det finns pendeltåg till Stockholm C som bara tar ca 19 minuter. Här finns också bussar samt ett stort affärsutbud och restauranger. En busstur bort når du även Barkarby Outlet om du tex blir sugen på att shoppa dina möbler till din nya lägenhet på IKEA.

Visa mer
Slutpris

2 890 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.