Stäket

Stäketsvägen 4

Trädgårdstomt med närhet till vatten och natur!

SÅLD

Trädgårdstomt med närhet till vatten och natur!

Välkommen till en trädgårdstomt i lugnt läge med närhet till vatten och natur. Här får man uppföra en fristående villa med en total byggararea om 1/4 av tomtens storlek, vilket i förlängningen ger en generös boarea att kunna uppföra. Byggnaden kan t.ex vara ett 1-plans hus eller 1 1/2 -planshus.

Längre ner i annonsen finner du PDF-dokument till: Detaljplan, VA-taxa samt tomtkarta.
Du kan läsa mer om bygglovsprocessen på kommunens hemsida( https://www.jarfalla.se/byggaochbo/bygga/bygglov.4.41865a7314fc7719216d7cd8.html )

Stäket är ett naturskönt område vid Mälaren i norra Järfälla. Tomten ligger i ett område med blandad bebyggelse; kedjehus, radhus samt fristående villor.
Det är ett mycket lugnt och fridfullt område och mycket barnvänligt.

Naturen ligger intill huset där man finner en underbar skog med gott om bär och svamp. Det finns ett antal motionsspår med olika längd som passar utmärkt för promenader (även om barnvagn), cykelturer samt skidåkning på vintern.
Det stora härliga friluftsområdet Ängsjö ligger inom närområdet dit man kommer antingen genom skogen, t ex med cykel, med buss, cykel eller bil. Där finns möjlighet till olika aktiviteter samt bad.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Fredrik Björkstrand 073-363 96 78.

Visa mer
Slutpris

4 050 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.