Viksjö

Gårdsvägen 9

Barnvärnligt område med Bullerbykänsla!

SÅLD

Barnvärnligt område med Bullerbykänsla!

Välkommen till Gårdsvägen 9 och ett härligt parhus utöver det vanliga i lugna och familjevänliga Viksjö. Utvändigt erbjuds en plan och lättskött trädgårdstomt i ett skyddat hörnläge. Asfalterad uppfart på framsidan med plats för ett par bilar samt kallförråd om 7 kvm. På tomtens framsida finns även en underbar gräsyta med plats för studsmattan, prunkande blommor och odlingsmöjligheter. Baksidan erbjuder ett lugnt läge utan insyn och angränsar till föreningens gemensamhetsytor. Intill huset ligger en stenbelagd uteplats. Här är det bara att avnjuta de härliga sommarkvällarna invid grillen med vännerna, med barnen lekandes i trädgården runt huset. Invändigt erbjuds en välkomnande hall med gott om förvaring med spegelskjutsgarderober, duschrum med WC, välutrustat kök, praktisk tvättstuga intill köket samt vardagsrum med utgång till bostadens behagliga baksida. På övre plan finner vi fyra rymliga sovrum, badrum samt en övre hall och för er som är i behov/önskar ha ett allrum går det att ta ner väggarna mot ett av sovrummen för att skapa en ytterligare ett allrum. Helt enkelt ett hus att bara flytta in och trivas i.

Brf Viksjö Gård är byggda som parhus i tvåvåningsplan, vilket betyder att man endast har en granne vägg-i-vägg. Föreningens gemensamma ytor består bland annat av lekplatsen, gästparkering samt andra mindre ytor. Närmaste busshållplats ligger på Viksjöleden och finns endast ett par minuter från området. Därifrån går bussar till både Jakobsberg- och Barkarby station. Pendeltåget tar ca 20 min från Jakobsberg till Stockholms Central. Det är även gångavstånd till fina naturreservatet som leder till badplatser och klippor längs med Mälaren. Viksjö centrum ligger ca 850 m från huset, och där finns restauranger, Ica Kvantum Viksjö, apotek, vårdcentral, Systembolaget m.m. För den som har barn är detta ett utmärkt boende då det även är nära till både förskolor och skolor.

Visa mer
Slutpris

4 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.