Kallhäll

Rondellen 5

Fin 1:a med sovalkov på central adress!

SÅLD

Fin 1:a med sovalkov på central adress!

Mycket hemtrevlig och fin 1a med sovalkov nu till salu! Här välkomnas du av ett hem som erbjuder en välplanerad planlösning och ett generöst ljusinsläpp. Bostaden är i bra skick med ett renoverat badrum från 2010, ekparkett och vitmålade väggar i hallen, ett upprustat kök med originalcharm kvar, samt en vacker fiskbensparkett som pryder vardagsrumsgolvet. I vardagsrummet finns en sovalkov och i köket finns gott om plats för matbord. För den som vill finns det möjlighet att öppna upp väggen mellan vardagsrummet och köket för att få en mer öppen planlösning (Obs att alla sådana ingrepp måste gå via föreningen).

Trots att man här bor så centralt som det går i Kallhäll, har man ett härligt lugnt läge med en grön fin innergård precis utanför dörren. Det är endast ca 150 meter till Kallhälls centrum och pendeltågsstationen. Med en kort promenad når man både strandpromenaden vid Mälaren, Kallhällsbadet och Görvälns naturreservat. Parkering kan ske i nära anslutning till husen, laddningsmöjlighet för elbilar finns. Föreningen har installerat ett digitalt bokning/informationssystem som underlättar vardagen.

Föreningen har en lummig inbjudande innergård, här har man en härlig gårdsmiljö som byggdes och planerades på 50-talet. Tallar, gröna dungar, vitsippor och annan trivsam växtlighet, skänker gården lugn och stillhet. Här finns en stor gräsmatta, grillplatser, fotbollsplan och en egen lite pool att plaska i sommartid. Det finns även lekplatser, sandlåda och gungor, hammock och stort schackbräde.

Visa mer
Slutpris

1 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.