Jakobsberg

Månadsvägen 32

SÅLD

Välkomna till Månadsvägen 32 och denna hemtrevlig tvåa i brf Västerby 2. Här bor du på entréplan och slipper ta trapporna . Den trivsamma planlösningen och fönster i två väderstreck gör att bostaden har en fantastiskt ljusinsläpp samt en otrolig rymd. Här välkomnas du av en rymlig hall med gott om möbleringsmöjligheter samt en dold klädkammare med gott om avhängningsmöjligheter samt förvaring. Centralt i lägenheten ligger det stambytta badrummet med golvvärme. Funktionellt sovrum som är generöst till ytan med både plats för dubbelsäng samt skrivbord. Hemtrevligt kök med ekluckor och gott om förvaring. Vardagsrummet utgör en social plats i bostaden med goda möbleringsmöjligheter för både middagsbjudningar samt umgänge. Rejäl inglasad balkong som rymmer stor loungehörna. Tack vare balkongens västerläge får man njuta av den härliga eftermiddagssolen och tack vare inglasningen finns det möjlighet att bjuda in våren tidigare och förlänga hösten på balkongen. Massor av sol och ljus under den varma delen av året. Utöver detta har lägenheten gott om förvaringsmöjligheter samt ett källarförråd att tillgå. Fiber är indraget.

På denna adress blir man bortskämd då man har både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även på bara några minuters promenad bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närhet till all form av shopping i Barkarbystaden.

Visa mer
Slutpris

1 860 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.