Jakobsberg Söderdalen

Väderkvarnsgatan 6

Högst upp i huset i soligt läge!

SÅLD

Högst upp i huset i soligt läge!

Perfekt planerad 2:a med bra förvaring och balkong i soligt läge mot innergård. Högst upp i huset!

Bostaden erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Köket från Vedum är fullt utrustat med moderna vitvaror och här finns gott om plats för förvaring bakom släta, vita köksluckor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum perfekt för socialt umgänge. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, matbord och förvaringsmöbler. Ljust sovrum med bra förvaring med skjutdörrar och Elfa-interiör. Helkaklat badrum med klinkergolv, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra hall med hatthylla, garderob och säkerhetsdörr. Stor balkong i soligt söderläge!

Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 19 minuter till Stockholms central.
Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Visa mer
Slutpris

2 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.