Skälby

Aspvägen 19

Villaboende utöver det vanliga inbäddat av grönska!

SÅLD

Villaboende utöver det vanliga inbäddat av grönska!

Villaboende utöver det vanliga! Här känner man sig verkligen välkommen till 149 + 85, mycket väldisponerade kvm.

Härligt läge på en återvändsgata. Här sitter man skönt inbäddad i grönska och blickar ned mot omgivningen. Helt ostört tack vare tomtens härliga omgivning och det höga läget mot grannar. Ljuvlig växtligheten omger huset runt om och skapar en lummig idyll som växlar i intryck vartefter årstiderna varierar i färg på natur och växtlighet. Trädgården ger oändliga möjligheter för barnens lek, odlingsintresse eller hemmapyssel. På tomten finns stort garage samt uppfart med plats för bil. Behagligt gångavstånd ned till kommunikationer och även förskolor och skolor har man ett kortare avstånd till.

Huset har trivsamma halvplan med trappor som avdelar och skapar elegant karaktär med etager. En trappa upp från entrén nås en öppen stor social del av huset med ett fantastiska ljusinsläpp, här kan man enkelt umgås med släkt och vänner, plats finns för att duka upp långbord för ett stort antal gäster. Centralt i vardagsrummet finns en braskamin som skänker ljus och värme. På detta våningsplan finns även det hemtrevliga köket. Ett sant lantkök där spatiösa ytor ger både charm och plats för storslagna måltider. Från köket finns det utgång till en lummiga uteplatsen med varierande solläge. Här kan du sitta och blicka ut över en härlig utsikt tack vare det höga läget. Oavsett familjesammansättning, får man enkelt plats i huset, både när det gäller sovrum, men även ytor för sin egen aktivitet eller med kompisar. Det finns också alltid någon vrå där man kan få vara för sig själv. Två sovrum på ovanvåningen i en privat del. För de som behöver fler sovrum, finns ytterligare ett vid entrévåningen. Källardel för barnen att kunna spela sina egna spel, utan att man stör varandra. Praktisk stor tvättavdelning, som gör vardagsbestyren enklare. Bastu och duschavdelning. Bra förrådsytor och även ett vidbyggt garage.

Visa mer
Slutpris

6 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.