Barkarbystaden

Viggengatan 13

Exceptionell 3:a med terrass om ca 36 kvm samt en balkong högst upp i huset!

SÅLD

Exceptionell 3:a med terrass om ca 36 kvm samt en balkong högst upp i huset!

Varmt välkommen till denna unika och exceptionella 3:a om 76 kvm högst upp i huset med stor balkong samt terrass om 36 kvm!

När du kliver in i bostaden känns det som du har kommit till en klassisk penthousevåning med en tydlig internationell atmosfär. Lägenheten karakteriseras av exklusivitet, högt i tak och vackra materialval. Bostadens öppna planlösning mellan vardagsrum och kök gör rummet till en social plats för stora middagsbjudningar och härligt umgänge. Vardagsrum och kök har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de fyra stora glasdubbeldörrarna som leder er rakt ut på den stora, härliga terrassen om 36 kvm. I övrigt erbjuder bostaden en genomtänkt planlösning med två sovrum varav ett master bedroom med gott om förvaring och från rummet har man access till den stora balkongen. En välplanerad hall, som har god plats för förvaring i garderob samt arbetshörna. Ett stilrent duschrum med klinkergolv i antracitgrå och behaglig golvvärme, samt liggande vitt kakel på väggar. Vit kommod med handfat och integrerad förvaring i två lådor, spegelskåp med belysning samt duschhörna bakom glasdörrar, wc och handdukstork.

I Barkarbystaden finns allt man kan önska så som restauranger, caféer, gym- och friskvård, butiker av olika slag m.m. Det finns ett stort utbud av service och handel i Barkarbystaden. Här finns den lokala ICA Maxi-affären, Systembolaget, flera välkända butikskedjor liksom mindre specialistbutiker. Det mesta hittar du i närheten av Stora torget, längs med Barkarbyvägen, Kalvshällavägen och/eller Herrestavägen.
På bara några minuter med bil/buss eller en kortare promenad nås även Stockholm Quality Outlet, IKEA, Bauhaus, KappAhl, Lindex, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria och Rusta.

Visa mer
Slutpris

3 990 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.