Viksjö

Axvägen 19

SÅLD

Varmt välkommen till denna rymliga trerummare om 84 kvm, våning 3 av 3 med centrum läge, stor balkong i soligt väderstreck. Lägenheten invändigt karaktäriseras av ett generöst ljusinsläpp och en välplanerad planlösning. Här kan den som längtar efter sitt drömboende sätta sin egen prägel på hur exakt drömhemmet ska se ut. Med två stora sovrum samt möjligheter till ett tredje av bra storlek, stambytt badrum, vardagsrum och kök med stor matplats är denna typ av planlösning väldigt eftertraktad. Sist men absolut inte minst: balkongen. Den stora fina balkongen har precis rätt läge och rätt utsikt från 3:e våningen. Här kan du avnjuta solen i loungegruppen! förråd på samma våningsplan!

Brf Boken, här bor och trivs man med bekvämt gångavstånd till det mesta. En kort promenad bort finns Viksjö C med ICA-Viksjö, Systembolaget, specialbutiker, tandläkare, florist, restaurang med rättigheter, vårdcentral, förskolor och skolor ligger även det inom 5 minuters promenad. Området omges av ett nät av gång-och cykelvägar. Täta bussförbindelser till Jakobsbergs-eller Barkarby där pendeltåget tar er till Stockholms central på under 20 minuter. På cykelsadeln har man ett bekvämt avstånd till Görvälns stora naturområde och badplatser vid Mälarens strand. För den som gillar golf och utförsåkning är Viksjö den delen av Järfälla kommun, som hyser både golfbana och en skidanläggning vid Brukets backe.

Visa mer
Slutpris

1 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.