Kallhäll

Smedvägen 22

2:a i lugnt kvarter med magisk utsikt över Mälaren!

SÅLD

2:a i lugnt kvarter med magisk utsikt över Mälaren!

Det är lätt att förstå att folk väntar på att en lägenhet just här ska bli till salu. Den är nämligen belägen i ett högt och fritt läge med en strålande utsikt över Mälarens glittrande vatten och solnedgångens alla färger. Tack vare inglasningen av balkongen fungerar den som ett extrarum från de tidiga vårsolstrålarna som skänker en behaglig temperatur, till långt in på hösten med trädens alla lövkulörer och solnedgången alla färger att blicka ut på. Med balkongdörren på glänt hörs fågelsång och båtar på avstånd. Huset är beläget längst ned på lugn återvändsgata. På sommardagarna bjuder du enkelt över vännerna på grillafton, det finns gott om plats på föreningens innergård att grilla, eller om ni hellre går ner och sätter er vid klipporna vid vattnet som bara ligger några minuter bort. Till strandpromenaden är det endast ca 200m, där finns klippor där du gärna kan ta kvällsdoppet. Invändigt bjuder lägenheten på desto mer: en rymlig hall med förvaring, ett sovrum av bra storlek, kök med matplats, vardagsrum och badrum. Givetvis har du en vacker utsikt över Mälarens glittrande vatten från lägenhetens alla rum. Lägenheten är dessutom placerad högst upp i huset så du har ingen som stampar och stör ovanför.

Läget i Kallhäll är centralt och med direktväg in till Stockholm C med pendeltåget på endast 23 minuter. För den bilburne tar du dig snabbt ut på E18. I Kallhäll finns allt du kan tänkas behöva, och endast minuter från bostaden finns den långa fina promenadvägen längs med Mälaren. Promenadvägen leder dig till olika alternativ, ska du ta med dig badkläderna till badet, picknickkorgen till klipporna vid vattnet eller ska du gå till båtbryggan och ta en bit mat och titta på solnedgången?

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd samt en matkällare.

Visa mer
Slutpris

2 248 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.