Miklagårdsgränd 9 Skälby
Skälby

Miklagårdsgränd 9

Såld

Varmt välkommen till ett mycket trivsamt hus beläget på den trevliga återvändsgatan Miklagårdsgränd i Skälby! Här välkomnas ni av en mycket trevlig och välskött trädgårdstomt med fina gräsytor. Från uppfarten leds ni upp mot entrén av stenplattor. Stor trädäckad altan med plats för en större grupp utemöbler och grill i ett fantastiskt solläge. På tomten finns en insynsskyddande häck, jordgubbsland, lavendel samt plommon och körsbärsträd. Asfalterad uppfart med plats för ett par bilar samt ett varmbonat och uppvärmt garage med plats för en bil, arbetsbänk, förvaring på hyllor samt vindsutrymme. Bostadens nedre plan erbjuder rymliga sällskapsytor med stort kök och vardagsrum. Det luftiga vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp med många fönster. Utgång till den mysiga altanen samt trädgård i härligt solläge. De kalla vinterdagarna sätter ni er framför den härliga braskaminen som skänker både ljus och värme. Rymligt kök med burspråk, stora arbetsytor samt stor matplats för 6-10 personer. Praktisk groventré med tvättstuga och ett duschrum. Övre plan finner vi de privata delarna av huset med tre sovrum vara ett med walk in-closet samt ett stort badrum.

Miklagårdsgränd är en lugn och barnvänlig småstadsidyll med nära till affärer, service, kommunikationer och grönområden. Mälarens vatten med badplatser och bryggor finns på ca 15 minuters cykelväg från bostaden.

Utförda renoveringar:
Huset målades om 2005.
Fiber indraget 2013.
Marksten 2016-2017.
Altan 2017.
Kompressor till varmvattenberedare och frånluftsvärmepump ca 2018.

Visa mer
Slutpris

7 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Philip Sandberg

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg.mäklare/Kontorschef/Föräldraledig

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.