Jakobsberg

Grönvretsvägen 6

Fin 3:a med soldränkt uteplats och gräsmatta utanför!

SÅLD

Fin 3:a med soldränkt uteplats och gräsmatta utanför!

Söker du också efter en unik bostad, med en magisk uteplats? Söker du efter ett boende där barnen eller hunden kan springa fritt på gräsmattan, tryggt och insynsskyddat invid lägenheten? Kanske drömmer du om radhus men är inte riktigt redo att ta steget till något så stort som att äga sitt eget hus? Jag är säker på att jag här har drömbostaden för dig. På Grönvretsvägen 6 får du allting som man kan önska sig - en stor uteplats med både förmiddags- och kvällssol och plats för både matbord samt loungeavdelning och en stor angränsande gräsmatteyta. För dig som kanske har ett större hus i dagsläget är detta perfekt om du vill skala ner i storlek men samtidigt kunna ha friheten att sitta ute på din egen altan samt slippa skötsel av en gräsmatta, då föreningen sköter gräsmattan utanför.

Det är ett boende i nästintill nyproduktion där du inte kommer att behöva spendera dina helger åt renovering eller springa på Bauhaus, för det är vi väl ändå ganska trötta på nu när vi snart kan röra oss i samhället igen. Fram tills dess att du kan samla dina nära och kära inomhus igen är det utmärkt att bjuda över dom för att umgås utomhus på den stora gräsmattan invid altanen. Tänd grillen, blanda dom godaste drinkarna du vet och slå dig ner i loungegruppen medan barnen springer på gräsmattan. Det blir nog inte mycket bättre än så. Invändigt erbjuder bostaden ett stort kök och vardagsrum i en öppen planlösning, två sovrum av bra storlek, ett helkaklat fräscht badrum, en klädkammare samt hall med förvaring

Inte bara att bostaden i sig tickar i alla "vill ha - boxar", det är endast ca 700m till Jakobsberg centrum. Jakobsberg centrum innehar ett enormt affärsutbud samt restauranger. Där finns även pendeltåget som tar dig in till Odenplan på endast 20min, samt bussar som bland annat tar dig till Barkarby outlet.

Visa mer
Slutpris

3 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.