Kallhäll

Bolindervägen 127

Mysigt br-radhus i Bullerby-område!

SÅLD

Mysigt br-radhus i Bullerby-område!

Äntligen är en av dom fina radhusen på Bolindervägen med rätt läge på baksidan till salu! Baksidan ligger i ett soligt sydvästligt läge och vetter mot en allmänning och ett stort skogsparti. Här är det bara att avnjuta härliga sommarkvällar invid grillen med vännerna, med barnen lekandes i skogen precis invid, där du har bra uppsyn. Invändigt erbjuds kök och vardagsrum på entréplan, två rymliga sovrum samt badrum på övre plan. Källaren har idag ett sovrum samt förvaringsutrymmen, och här finns alla möjligheter att inreda precis som man vill. Husen benämns som 3 rok med källare, och har en totalyta om drygt 100 kvm. Tack vare källarvåningen fungerar detta hus som 4 rok i tre plan. Vid omdräneringen byttes det gamla lilla källarfönstret ut till ett nytt större fönster, som ger ordentligt med dagsljus till rummet. Många använder en del av förrådet, eller ytan under trappen, för att installera en toalett, eller t.o.m göra ytterligare ett badrum i huset.

Bolindervägens fina radhus är belägna på ett perfekt läge rent områdesmässigt. Inom gångavstånd når du allt du behöver. Centrum är ca 10 min bort, med matbutiker samt pendeltåg som tar dig in till Stockholm på bara 20 minuter. Några minuter ytterligare finns vackra Bolinder strand med elljusspår, nybyggt utomhusgym samt en stor badstrand. Från bostaden åt andra hållet finner du stora naturreservatet i Järva, där du bland annat kan spela frisbegolf. Närheten till naturen är verkligen guld värt, men ännu viktigaste kanske är antalet skolor och förskolor att välja på i närheten, här finns flertalet. Några minuter bort finns också Kallhälls IP.

Tryggt enkelt radhusboende där föreningen som brukligt sköter det yttre underhållet av husen, samt fasta installationer såsom vatten, avlopp, värme och elen. Bostadsrätter är registrerad som 3rok, men eftersom källaren är inrett som ett rum räknas det som 4rok. Föreningen håller för närvarande på att byter taket på samtliga radhus, och därför är det en tillfällig byggnadsställning vid huset. Vid inflytt är taket klart och köparen kan njuta av ett helt nytt tak och inga byggnadsställningar.

Visa mer
Slutpris

3 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.