Kallhäll

Anton johanssons väg 8

Stor 2:a med Mälarutsikt och inglasad balkong!

SÅLD

Stor 2:a med Mälarutsikt och inglasad balkong!

Välkommen till denna fina lägenhet med utsikt över Mälaren i det bästa området som finns - Bolinder strand! Här finner vi en välplanerad 2:a med fönster i tre väderstreck och en inglasad balkong med magisk sjöutsikt. Bostaden präglas av ett generöst ljusinsläpp samt en genomtänkt planlösning med plats för ett extra lite rum eller arbetshörna för den som önskar det. Den inglasade balkongen erbjuder en fin sjöutsikt och kan användas som ett extra rum, speciellt tidig vår och sen höst, blickandes ut över solnedgångens alla färger. Vardagsrummet är stort och används idag som både arbetsrum och vardagsrum. I köket finns plats för matbord invid fönster. Sovrummet är av bra storlek för att rymma dubbelsäng och har även en angränsande klädkammare. I övrigt finns också ett fräscht badrum med tvättmaskin samt torktumlare, och en hall med förvaring. Ytterligare förvaring finns i både ett förråd ute samt ett varmförråd i källaren, båda medföljer bostaden.

Till Bolinder strand flyttar den som söker ett luftigt och kvalitativt boende. Den som önskar att hemmet ska vara bekymmersfritt och underlätta vardagen. När man åker under bron in i Bolinder strand infinner sig en alldeles särskild känsla. Ett lugn och en harmoni som är unikt för bara Bolinder strand. Dom som flyttar dit stannar generellt där väldigt länge, och det är just för att det är en livsstil. Naturen, närheten till vattnet, badet, samt Kallhäll centrum gör att du aldrig behöver sakna något.

Området Bolinder är beläget i Kallhäll med direktväg in till Stockholm C med pendeltåget på endast 23 minuter. För den bilburne tar du dig snabbt ut på E18. I Kallhäll finns allt du kan tänkas behöva, och endast några fotsteg från bostaden finns en lång promenadväg längs med Mälaren. Så hur blir det efter arbetsdagen, ska du ta med dig badkläderna till badet, picknickkorgen till klipporna vid vattnet eller ska du gå till båtbryggan och ta en bit mat och titta på solnedgången? Eller kanske åka ut en sväng med båten eller kanoten?

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.