Såld lägenhet på Engelbrektsvägen 41A i Jakobsberg
Jakobsberg

Engelbrektsvägen 41A

Såld

Varmt välkommen till Engelbrektsvägen 41a och denna fina lägenhet som erbjuder ljusa och trevliga ytor från första stund. När ni kliver in i hallen möts ni av rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som ger en känsla av rymd och öppenhet. bostaden har hög materialval från Vedumkök, trestavsparkett och natursten i fönsterna. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en modern känsla och skapar en social atmosfär där du kan umgås med familj och vänner. Bostaden är optimalt välplanerad med rymliga garderober i anslutning till hallen, vilket ger gott om förvaringsutrymme för kläder och skor. Ett helkaklat badrum med hög standard, och en sovalkov med plats för en dubbelsäng. Från lägenhetens balkong på ca 7 kvm kan ni njuta av en fin utsikt från femte våningen. Det fria läget ger en känsla av frihet och utrymme, perfekt för avkoppling efter en lång dag.

Läget är centralt och med närheten till det mesta, såsom närbutik och kommunikationer som buss och pendeltågsstation. Här finns allt du behöver inom räckhåll.

Sammanfattningsvis är detta en fantastisk bostadsrätt med hög standard och optimal planering, perfekt för dig som söker en ljus och trevlig bostad med närhet till allt du behöver.

Visa mer
Slutpris

1 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.