Skälby

Meteorvägen 11D

Utbyggt radhus i barnvänliga Skälby

SÅLD

Utbyggt radhus i barnvänliga Skälby

Välkommen till Meteorvägen 11D, ett utbyggt radhus i det idylliska och barnvänliga Skälby. Huset präglas av ett generöst ljusinsläpp samt en trivsam och genomtänkt planlösning där det idag finns 4st sovrum med möjlighet till 5 för den som önskar det. Läget är optimalt, med en baksida som är insynsskyddad och vetter i soldränkt sydvästläge. En trädäckad altan med tak är perfekt för matbord eller lounge-hörna medan barnen leker på gräsmattan. Invändigt på entréplanet finns ett kök med matplats, ett stort vardagsrum med en mysig braskamin att värma sig invid under kalla vinterkvällar, ett badrum samt ett sovrum. På övre plan finns ett badrum, 3st sovrum samt ett allrum som kan göras om till ett extra sovrum, tack vare utbyggnationen av huset. Bra med förvaringsmöjligheter i vind och sidovind.

I närområdet finns flertalet förskolor och skolor att välja mellan. Närmsta busshållplats är bara några minuter bort, och skogen är ett stenkast från bostaden. En garageplats i länga medföljer bostaden.

Visa mer
Slutpris

4 550 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.