Kallhäll

Smedvägen 24

Eftertraktat läge på en lugn återvändsgata!

SÅLD

Eftertraktat läge på en lugn återvändsgata!

Varmt välkomman till denna moderna 3:a om 66 kvadratmeter med ett eftertraktat läge mellan Mälarens glittrande vatten, centrum och kommunikationer. Här är en lägenhet för er med högt ställda krav som bara vill sätta nyckeln i dörren och njuta av en smakfullt renoverad bostad. Bostaden ger dig direkt känslan av att här vill man bo, en härlig kombination av tidstypisk charm med modern lyx.

När ni kliver in i bostaden möts ni av en rymlig hall som presenterar bostadens modernitet och funktionalitet. När du sedan går vidare in i vardagsrummet slås du av det generösa ljusinsläppet, tack vare stora fönsterparti och en genomgående planlösning i bostaden. Från vardagsrummet går du ut till den inglasade balkongen där du möts av den härliga utsikten över Mälaren. Tack vare inglasningen av balkongen fungerar den som ett extrarum från de tidiga vårsolstrålarna som skänker en behaglig temperatur, till långt in på hösten med trädens alla lövkulörer. Mot husets lugna baksida vetter de två sovrumen varav ett rejält "master bedroom" med gott om förvaringsmöjligheter. Bostadens ljusa och stilrena kök med goda arbetsytor samt den kompletta maskinell utrustning i rostfritt bestående inbyggd ugn, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys och häll med fläktkåpa ovan. Badrummet är helkaklat med klinker, värmeslingor, dusch, handukstork, WC och handfat.

Bostaden är belägen i Kallhäll med direktväg in till Stockholm C med pendeltåget på endast 23 minuter. För den bilburen tar du dig snabbt ut på E18. I Kallhäll finns allt du kan tänkas behöva, och endast minuter från bostaden finns en lång promenadväg längs med Mälaren. På sommardagarna bjuder du enkelt över vännerna på grillafton, det finns gott om plats på föreningens innergård att grilla, eller om ni hellre går ner och sätter er vid klipporna vid vattnet som bara ligger några minuter bort. Till strandpromenaden är det endast ca 200m, där finns klippor där du gärna kan ta kvällsdoppet. Promenadvägen leder dig till olika alternativ, ska du ta med dig badkläderna till badet, picknickkorgen till klipporna vid vattnet eller ska du gå till båtbryggan och ta en bit mat och titta på solnedgången?

- Bostaden totalrenoverades 2017 - 2018
- Magisk utsikt över Mälarens glittrande vatten
- Längst ned på liten återvändsgata
- Stabil brf med bra ekonomi
- Inglasad balkong
- Förråd och matkällare

Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

2 535 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.