Kallhäll

Turbingränd 14

Unik 2:a med utsikt över Mälaren och stor terrass på 21kvm!

SÅLD

Unik 2:a med utsikt över Mälaren och stor terrass på 21kvm!

Välkommen till ett riktigt höjdarläge! Med utsikt över Mälarens glittrande vatten och strandkant finns denna unika 2:a äntligen till salu. Härlig soldränkt terrass i söderläge om 21 kvm och den fantastiska utsikten! På dessa 21 kvm ryms både grill, loungesoffa, matbord och solstolarna. Markis för dom där allra varmaste dagarna. Stor odlingslåda med plats för blommor, bär, kryddor och växter. Så föreställ dig att du kommer hem efter en lång arbetsdag. Du byter om till bekväma kläder och kliver ut på terrassen och känner solens kvällsstrålar värma mot huden. Du tänder grillen och den där härliga doften börjar att sprida sig. Sedan tar du ett djupt andetag för att komma ner i varv medan du blickar ut över Mälarens glittrande vatten och längtar nästan lite till solnedgången som kommer att färga himlen i vackra kulörer. I odlingslådan finns gott om kryddor och du väljer att plocka lite mynta för att sedan gå in och blanda dig en god drink att avnjuta i loungegruppen på terrassen.

Invändigt präglas bostaden av ett generöst ljusinsläpp och en trevlig planlösning som inbjuder till sociala kvällar med vänner och bekanta, när den tiden är inne igen. I hallen finns en klädkammare som i dagsläget används som ett hemmakontor men annars är perfekt som klädkammare. Badrummet är stort och rymmer både badkar och tvättmaskin för den som önskar det. Vidare in i lägenheten är den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum perfekt, och öppnar upp till den stora terrassen som löper längs med hela lägenheten. Även sovrummet är av bra storlek och rymmer dubbelsäng och garderober.

Utanför porten möter man en härlig närmiljö som inbjuder till aktiviteter sommar som vinter. Boende som är intresserade av att sköta gårdsmiljön, gör stora insatser för områdets blommor och grönska. Många boende har sin båt liggande vid båtklubben ca 500 meter från huset, tala om livskvalitet att på ca 10-15 minuter från att man stängt sin lägenhetsdörr, kunna guppa ut på Mälarens vågor.

Ca 400 meter från lägenheten ligger Mälarens strandkant med strandpromenaden. Ca 800 meter till Bonäsbadets sandstrand och gräsytor. Vintertid används Mälarisen för skridskoåkning, skidåkning och för pimpelfiske. För dig som tycker om att vistas ute i naturen är Kallhäll och Stäket omgivna av fina skogsområden.
Som boende i Kolarängen har man tillgång tilll ett flertal faciliteter. Lite extra bortskämd är man på denna adressen i föreningen. I nära anslutning till boendet finns en trevlig bastuavdelning, som kan bokas upp när man så önskar. Även tvättstugan och övernattningslägenheten som kan hyras för långväga gäster för en liten summa, ligger vid bastuavdelningen. Vid grändens början finns områdets boulebana och en föreningsgrill som kan användas av medlemmarna. Till busshållplatsen har man bara 250 meter att gå, bussresan till centrum tar ett par minuter. Vill du gå till centrum och tåget, så tar det ca 10 minuter.

I områdets hus finns också ett eget välutrustat gym, bastuavdelning, vävstuga, övernattningslägenhet, pingisbord och fixarlokal för den händige.

Visa mer
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.