Jakobsberg

Margaretavägen 7

Rymlig två med mysig balkong mot innergård

SÅLD

Rymlig två med mysig balkong mot innergård

På populära och omtyckta Margaretavägen finns denna fina 2:a med en välplanerad planlösning. Med ett nyligen stambytt badrum erbjuds här ett fint renoverat badrum, ett kök med matplats, sovrum av bra storlek, stort vardagsrum samt hall med förvaring. Lägenheten präglas av ett generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Med lägenheten medföljer ett förråd i källarplan samt matförråd. Tvättstuga når du enkelt i huset. Inom ett stenkast finns matbutik samt restaurang. Gratis parkering på gatan, och för den som vill ha en garanterad plats finns en parkering i närheten med en billig avgift.

Bekvämt boende med närhet till centrum och kommunikationer. Till centrum och pendeltåget promenerar man på några få minuter. I Jakobsbergs centrum finns restauranger, klädaffärer, bank, mataffärer samt övrig handel. I anslutning till centrum finns dessutom bibliotek och närhet till vårdcentral etc.

Närhet till Barkarby handelsplats, IKEA grönområden och Mälaren.

Läs gärna mer om förening på deras hemsida.
http://www.brfjarfallahusen.se/maklarinfo/

Visa mer
Slutpris

1 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.