Jakobsberg

Månadsvägen 81

SÅLD

Varmt välkommen till Månadsvägen 81 och denna mycket hemtrevlig 4:a i brf Västerby. Bostaden erbjuder en hög materiell standard, en mycket trivsam genomtänkt planlösning samt badrum med golvvärme och gästtoalett. Tre funktionella sovrum varav ett master bedroom som är mycket generöst till ytan. Ny renoverat kök med allt man kan önska sig såsom vita skåpssnickerier som pryds av en bänkskiva i trä som matchar köket stilmässigt och med enhetligt kakel ovan disk- och arbetsbänk. Vitvaror i rostfritt, inbyggd mikro och varmluftsugn, induktionshäll, kyl och frys samt helintegrerad diskmaskin. Vardagsrummet utgör en social plats i bostaden med möbleringsmöjligheter för både middagsbjudningar samt umgänge. Rejäl nyrenoverad balkong som rymmer både loungehörna och matbord. Tack vare balkongens sydvästläge får man massor av sol och ljus under den varma delen av året. Utöver detta har lägenheten gott om förvaringsmöjligheter samt ett källarförråd att tillgå.

BRF Västerby är en populär förening som nyligen har genomgått ett stambyte. Föreningen har en härligt grönskande innergård, gångavstånd till natur, kommunikationer och i föreningen finns det möjlighet till parkering vid Norrbyparkeringen alternativt parkering strax utanför porten. Föreningen har tillgång till boulebana och grillplats vid bersån samt en bollplan, som blir isbana vid lämplig väderlek. Dessutom har föreningen en nyrenoverad gemensamhetslokal samt tillgång till en lummig och grön innergård för picknick eller andra aktiviteter och för de aktiva finns ett nyrenoverat gym. Till bostaden finns det ett tillhörande källarförråd och det är även i källaren ni finner den gemensamma tvättstugan samt gott om cykel och barnvagnsförråd.

På denna adress blir man bortskämd då man har både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Även på bara några minuters promenad bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Även närhet till all form av shopping i Barkarbystaden.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.