Kallhäll

Svetsarvägen 3

Rymlig etta med stor inglasad balkong!

SÅLD

Rymlig etta med stor inglasad balkong!

En riktig pärla med sjönära läge och 250 meter till badklipporna vid Mälaren. Lägenheten bjuder i övrigt på ett fullskaligt kök med plats för matbord samt ett större allrum med gott om plats för önskat möblemang, rymlig sovalkov och ett badrum med badkar och tvättmaskin. Stor inglasad balkong med utsikt över grönska och sjöglimt.

Bekvämt boende med hiss och parkeringsmöjlighet nära huset. Lägenhetsförrådet finns ovanför lägenheten på vinden. Knappa 10 minuters promenad till centrum och pendeltåget. Till Mälarens badstränder och omgivande grönområden är det ca 5-10 minuters promenad. I Kallhäll centrum finns bland annat mataffärer, restauranger och caféer. För den som gillar att träna finns både Friskis och Svettis vid Bolinder Strand och Forma träningscenter ovanför vårdcentralen. Vid Bolindervallen finner du hockeyhall, tennishall, friidrottsanläggning och fotbollsplaner. Pendeltåg till Sthlm C tar drygt 20 minuter.

Äldre stabil Brf med välordnad ekonomi och väl underhållna byggnader. Följande renoveringar har gjorts under 2000-talet, elen, hissar, tvättstuga, portentréer, utsida fönster, fasader, nya stora balkonger och indragning av fiberoptiskt nät. Bergvärme installerat 17/18.

Varmt välkomna!

Visa mer
Slutpris

1 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.