Viksjö

Serenadgränd 27

Gavelradhus i Viksjö!

SÅLD

Gavelradhus i Viksjö!

Det finns få tillfällen i livet som ger så mycket njutning som att efter en lång arbetsdag äntligen få komma hem och avnjuta ledighet. Här gör du det i lugn och ro på din alldeles magiska tomt med större ytor än vad grannarna har tack vare dess gavelläge. Tomten sträcker sig hela tre vädersträck. Här kan du verkligen njuta av solens alla timmar och mot kvällen kan du sätta dig i det helt fantastiska uterummet. Garanterar dig många härliga dagar i din alldeles egna oas. Invändigt i bostaden finner du mer detaljer som viskar om ett enklare boende, tre sovrum av bra storlek som med enkla medel kan skapas ett fjärde sovrum, braskamin, gott om förvaring genom garderober, hall, kök, badrum och duschrum med golvvärme samt en tvättstuga.

Nu framåt våren har säljarna gärna tagit dagens första kaffekopp på uteplatsen på husets baksida.
Vill du fortsätta följa solen så flyttar du efter till framsidan och drar upp det måttanpassade parasollet då till sommarens solstrålar. På trädgården har du även möjlighet att plocka buketter och avnjuta de sista buketterna i oktober då oktoberastern står i blom.
Du ges även möjlighet att ha dina egna kryddor i trädgården för den där extra lyxiga känslan.
På sommaren är trädgården lummig och lagom insynsskyddad. På tomten finner du även äppelträd som varit rika med sin skörd.
Under vintertid fungerar det perfekt att värma upp uterummet till exempelvis glöggmingel eller nyårsfirande. En annan fördel med uterummet är att det varit väldigt uppskattat för hushållets ungdomar att ha sina kompisgäng över. Då köksdelen sticker ut som en egen del från själva huset blir uterummet en egen del.
Här ges du närhet till naturen, cykla till lövstabadet eller hiking i Gåseborg. Ett lugnt och tryggt område med både förskola och skola inom gångavstånd samt Viksjö Centrum med ett fullskaligt utbud av affärer och kommunikationer i form av bussar.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.