Jakobsberg

Aspnäsvägen 30. Våning 11 av 11.

SÅLD

Vi tar hissen upp till 11:e våningen högst upp i huset och välkomnas av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläderna samt en stor inredd klädkammare. Vidare in i bostaden löper träparkett som är genomgående för hela bostaden. Från hallen öppnar bostaden upp sig med ett stort allrum samt anslutning till köket. Ett härligt kök med ljusgråa skåpsluckor och mörk bänkskiva mot vitt kakel. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, fläkt samt stor diskho. Allrummet är ett perfekt sällskapsrum med härliga fönster som släpper in rikligt med ljus och från den 11:e våningen finns den oslagbara utsikten ända till Globen. I allrummet finns det gott om plats för mediahörna, soffgrupp, skrivbordshörna samt dubbelsäng med tillhörande möblemang. I det stora allrummet finns det också möjligheter att dela av med en skiljevägg för att få en sovalkov. Helkaklat badrum med stora vita kakelplattor på väggen samt snyggt mörkgrått klinkergolv. I badrummet finns det möjligheter att koppla in en tvättmaskin om man så önskar. I övrigt är badrummet utrustat med WC, badkar, kommod samt spegel. I månadsavgiften inkluderas värme, el, vatten, bredband via Telenor (250/250) samt kabel-TV.

I Brf Aspnäs erbjuds man ett stort utbud av olika genomtänkta gårdsmiljöer och föreningslokaler. Föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja bastu, minigolf, gym, tennisbana, bordtennis, dart, boule, hobbylokaler m.m.

Föreningen har en riktigt bra ekonomi och stort löpande överskott, detta tillsammans med välskötta byggnader och mark. I praktiken är man för tillfället i stort sett skuldfria. Man har med andra ord förberett sig mycket väl inför kommande stambyte och badrumsrenoveringar. På denna adress blir man bortskämd då man har både centrum med butiker, caféer och restauranger samt pendeltågsstation i närheten. Pendeltåget från Jakobsbergs station tar 19 minuter till Stockholms Central. Det finns också tillgång till en rad busslinjer och direktbussar till olika delar av stan samt access till E18/E4. Bara några minuters promenad bort finns även simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant. Närhet till all form av shopping finns också i Barkarby Staden.

Visa mer
Slutpris

1 650 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.