Kallhäll

Turbingränd 3

Mysig bostad med bra förvaring!

SÅLD

Mysig bostad med bra förvaring!

Varmt välkommen till Turbingränd 3 och denna välplanerade tvåa!

Här möts du av en rymlig hall med goda förvaring & avhängningsmöjligheter i stor garderobsvägg. Vidare in i bostaden har du en stor klädkammare och ett helkaklat badrum, två separata handfat och tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare. Stort och rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket som har smart planering i form av ett barbord. Rofyllt och nymålat sovrum med plats för dubbelsäng och mysig utsikt mot innergården.

Bostaden är belägen i en härlig miljö med både Mälaren och skogen som granne! Både sommar och vinterbadare kan glädjas av närheten till Bonäsbadet och närliggande klippor som ligger ett stenkast från lägenheten.

Som boende i Kolarängen har man tillgång tilll ett flertal faciliteter. Lite extra bortskämd är man på denna adressen i föreningen. I nära anslutning till boendet finns ett gym med flertalet vikter och maskiner följt av en trevlig bastuavdelning, som kan bokas upp när man så önskar.

Utöver detta finns även en tvättstuga samt en övernattningslägenhet som kan hyras för långväga gäster.

Vid grändens början finns områdets boulebana och en föreningsgrill som kan användas av medlemmarna.

Till busshållplatsen har man bara 250 meter att gå, bussresan till centrum tar ett par minuter. Vill du gå till centrum och tåget, så tar det ca 10 minuter.

Visa mer
Slutpris

1 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.