Kallhäll

Fabelvägen 3

Högst upp i huset! Stambytt badrum!

BUDGIVNING PÅGÅR

Högst upp i huset! Stambytt badrum!

Högst upp i huset finner vi denna fina och välplanerade 1,5a med sovalkov. Tack vare det höga läget i huset erbjuds här en fantastisk utsikt över Kallhälls takåsar och natur, och till och med en glimt av Mälarens glittrande vatten. Som pricken över i:t är bostaden dessutom stambytt, så badrummet är stilrent renoverat! Bostaden karaktäriseras av sitt ljusinsläpp men även den genomtänkta och yteffektiva planlösningen. Här erbjuds ett stort vardagsrum med en sovalkov, ett separat kök med matplats invid fönster samt en hall med gott om förvaring.

Brf Sagoängen är en stabil förening med de flesta stora renoveringarna gjorda, såsom fasad- och balkongrenovering, renovering av elledningar, stambyte, hissrenovering och takrenovering

I Kallhäll bor du tryggt och lugnt med allt du kan tänkas behövas inom kort avstånd. Centrum och pendeltåget ligger bara 7-8 minuters gångväg bort. Där finns även restauranger, apotek, matbutik m.m. För den som gillar naturen finns det löpspår och skog inom 1km. För den odlingsintresserade ligger det kolonilotter rakt över gatan från bostaden. Förskolor finns endast 120m samt 150m från bostaden och skolan är bara 450m bort. Det är enkelt att ta sig ut på E18, för den bilburne.

Visa mer

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 1 390 000 kr
 • Boarea: 42 kvm
 • Antal rum: 1 rum
 • Våning: 10 av 10, hiss finns
 • Avgift: 2 873 kr inkl. värme, vatten, sophämtning och Kabel-TV
 • Förening: HSB Brf Sagoängen i Järfälla
 • Byggnadsår: 1962
 • Område: Kallhäll, Järfälla
Högsta BUD

1 400 000 kr

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

5 Dec
Ring för tidsbokning
Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Fabelvägen 3

 • Fantastisk utsikt
 • Ingen insyn
 • Nära Kallhäll centrum
 • Nära naturområden
 • Stambytt

Vardagsrum

Stort vardagsrum med gott om plats för stor soffgrupp, förvaringsmöblemang och tv-hörna

Visa mer

Utsikt

Fin utsikt över takåsar och natur!

Visa mer

Kök

Kök med gott om förvaring i många skåp, matplats invid fönster samt bra med arbetsytor. Maskinell utrustning består av kyl/frys, spis och ugn och spiskåpa.

Visa mer

Matplats

Matplats invid fönstret med plats för 4-5 personer så att du kan avnjuta den fina utsikten även under middagen!

Visa mer

Sovalkov

Stor sovalkov som enkelt kan byggas till ett mindre sovrum med plats för säng och övrigt möblemang.

Visa mer

Badrum

Stilrent helkaklat badrum renoverat i samband med föreningens stambyte 2013.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall med gott om förvaring i platsbyggda garderober och avhängningsyta för ytterkläder.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
42 m²
Våning
10 av 10, hiss finns
Andel i förening
0,148 %
Andel av årsavgift
0,148 %
Allmänt om lägenheten
- Lägenhetsförråd på vinden. - Tvättstuga på entréplan.

Föreningen

Namn
HSB Brf Sagoängen i Järfälla
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsforening
Antal lägenheter
384 lägenheter samt 8 lokaler
Överlåtelseavgift
1 120 kr
Pantsättningsavgift
448 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen omfattar två hus, ett 3-våningshus och ett 8-9 våningshus med totalt 384 lägenheter. Husen är färdigställda 1964-65. Det finns grönytor med lekplatser och grillplatser. GEMENSAMMA LOKALER Föreningen har tvättstugor i varannan port. Förrådsutrymmen finns i nära anslutning till lägenheterna i källarna på Legendvägen och Fabelvägen. På Fabelvägen finns även förråd på vinden. Till varje lägenhet skall finnas ett förrådsutrymme som ska vara märkt med lägenhetsnumret. Cykelutrymmen finns mellan varje port på Fabelvägen och mellan Legendvägen 15 och 17, på Legendvägen 19 (på baksidan) samt på Legendvägen 27 (på baksidan). Föreningslokal finns på Legendvägen 33 och får lånas av medlemmarna för fest och dylikt. Barnvagnsrum finns i varannan trappuppgång. Pingisrum finns på Fabelvägen 7. I lokalen finns ett pingisbord. Hobbylokal finns på Legendvägen 19. KABEL-TV & BREDBAND Bredband genom Bredbandsbolaget. Kabel-TV genom ComHem. GENOMFÖRDA RENOVERINGAR Föreningen har genomfört ett stambyte 2013 i alla lägenheter, samt alla gemensamma utrymmen och tvättstugor, därav är alla rör utbytta till nya. Detta innebär att man som boende får ett badrum i nystandard. I renoveringarna ingår även byte av el i husen, där alla el-stammar bytts ut totalt. I lägenheterna installeras 3-fas ledningar med jordfelsbrytare och automatsäkringar. Föreningen har bytt undercentralen och satt termostater på elementen så det är ett bättre värmesystem i hela huset. Föreningen har renoverat fasaderna 2004 och byggt ut balkongerna. Efter arbetet så fräschade man även upp omgivningarna och lekplatserna utomhus. År 2015 har föreningen byggt om lokaler som ej utnyttjades till 2 st bostäder, vilket inneburit ett ekonomiskt tillskott till föreningen. 2018 renoverades samtliga fönster på Legendvägen. År 2019 -2020 har takrenovering utförts. Hissrenovering är utförd 2021. PARKERING Parkeringsplatser och gästparkering finns. Särskild kö via HSB tel. 08-580 897 00. År 2018 renoverade föreningen parkeringarna. Detta ökade antalet platser till 410st parkeringsplatser, inkl 8st platser för personer med rörelsehinder och 2st el-bilplatser. Kostnad för p-plats med el 367 kr/mån., kostnad för p-plats utan el 255 kr/mån. Avgiftsbelagd gästparkering finns på Legendvägen med ca 10st platser och ytterligare 7st på Fabelvägen. ÖVRIGT Föreningen godtar inte juridiska personer. För övrig info se föreningens hemsida: http://www.sagoangen.se/ Överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet betalas av säljaren. Pantsättningsavgift om 1% av prisbasbeloppet.
Information om månadsavgiften
inkl. värme, vatten, sophämtning och Kabel-TV

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
1962
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
2-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
1 390 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,48%
Högsta bud
1 400 000 kr
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2019-04-10
Energiklass
F
PRIMÄRENERGITAL
157 kWh per kvm och år
DATUM FÖR ENERGIDEKLARATION
2019-04-10

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.