Fabelvägen 3 Kallhäll
Kallhäll

Fabelvägen 3

Högst upp i huset! Stambytt badrum!

Såld

Högst upp i huset! Stambytt badrum!

Accepterat pris! Högst upp i huset finner vi denna fina och välplanerade 1,5a med sovalkov. Tack vare det höga läget i huset erbjuds här en fantastisk utsikt över Kallhälls takåsar och natur, och till och med en glimt av Mälarens glittrande vatten. Som pricken över i:t är bostaden dessutom stambytt, så badrummet är stilrent renoverat! Bostaden karaktäriseras av sitt ljusinsläpp men även den genomtänkta och yteffektiva planlösningen. Här erbjuds ett stort vardagsrum med en sovalkov, ett separat kök med matplats invid fönster samt en hall med gott om förvaring.

Brf Sagoängen är en stabil förening med de flesta stora renoveringarna gjorda, såsom fasad- och balkongrenovering, renovering av elledningar, stambyte, hissrenovering och takrenovering

I Kallhäll bor du tryggt och lugnt med allt du kan tänkas behövas inom kort avstånd. Centrum och pendeltåget ligger bara 7-8 minuters gångväg bort. Där finns även restauranger, apotek, matbutik m.m. För den som gillar naturen finns det löpspår och skog inom 1km. För den odlingsintresserade ligger det kolonilotter rakt över gatan från bostaden. Förskolor finns endast 120m samt 150m från bostaden och skolan är bara 450m bort. Det är enkelt att ta sig ut på E18, för den bilburne.

Visa mer
Slutpris

1 537 000 kr

Ansvarig mäklare

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.