Hästskovägen 84 Jakobsberg
Jakobsberg

Hästskovägen 84

Stor 2:a med balkong mot väst!

Såld

Stor 2:a med balkong mot väst!

Ljus tvåa med fin planlösning och balkong i bästa solläge!

Bostaden har genomgående ljusa ytskikt, fina parkettgolv och stilrena materialval. Smakfullt, fullt utrustat kök med bra ljusinsläpp från fönster. Här finns gott om plats för förvaring bakom skåp med varmgråa, släta luckor och goda arbetsytor. Lättmöblerat sovrum med goda förvaringsmöjligheter och i anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare som med enkla medel går att göra om till ett extra sovrum om så önskas. Helkaklat och modernt badrum med wc, handfat, tvättmaskin, torktumlare, dusch och plats för badrumsartiklar.
I hallen finns gott om förvaringsutrymme i en större garderobsvägg. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

Tillträdet är flexibelt och lägenheten är klar för omgående inflyttning om så önskas.

Brf brandstationen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 19 minuter till Stockholms central.
Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Direktbussar går längs E4 in till Stockholm, tvärförbindelser finns bland annat till Mörby, Sollentuna och Kista.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.