Hovvägen 23 Järfälla
Järfälla

Hovvägen 23

Såld

2-planshus i souterräng och garage, med baksida mot allmänning och grönskande trädgård. Möjlighet till 5 sovrum alt. 3 sovrum och 2 allrum. Bostaden har ett härligt högt läge över grönska och blickar ned mot omgivningen. Helt ostört tack vare en stor skogsallmänning som gränsar mot fastigheten och det höga läget mot grannarna. Gräsmattan för barnens lekar vetter i soligt sydvästläge. Här finns alla möjligheter att trivas väl med familjen i ett perfekt läge på ett behagligt gångavstånd har du ett flertal förskolor och skolor.

Huset bjuder på utmärkt liv, både till vardag och fest. Vardagsrum och köksavdelning som badar i ljus. Öppen stor social del av huset, här kan man enkelt umgås med släkt och vänner, plats finns för att duka upp långbord för ett stort antal gäster. Under den varma delen av året slår man upp altandörren och kommer snabbt ut till den stora altanen på den skyddande lummiga baksidan. Från köket kan man blicka över takåsarna och tack vare bostadens höga läge har man en milsvid utsikt. Oavsett familjesammansättning, får man enkelt plats i huset, både när det gäller sovrum, men även ytor för sin egen aktivitet eller kompisar. Det finns också alltid någon vrå där man kan få vara för sig själv. Tre sovrum i souterrängdelen och ett på ovanvåningen. För dem som behöver fler sovrum, kan man få till ytterligare 1 sovrum på övreplan . Praktisk stor tvättavdelning, som gör vardagsbestyren enklare.

Visa mer
Slutpris

4 275 000 kr

Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.