Månadsvägen 60 Jakobsberg
Jakobsberg

Månadsvägen 60

Såld

ACCEPTERAT PRIS! Först till kvarn! En mycket fin bostad helt utan insyn och i bästa längan i området! Belägen i det lugna och barnvänliga området Västerby. Bostaden erbjuder en mycket genomtänkt planlösning med ett stort vardagsrum, två sovrum av bra storlek, klädkammare, kök, helkaklat renoverat badrum och hall. I söderläge finns en rejäl inglasad balkong som rymmer en stor och härlig loungehörna och erbjuder massor av sol och ljus samt en fantastisk utsikt över området. Hela lägenheten är nymålad 2021.

Brf Västerby 2 är en populär förening med god ekonomi med stora överskott årligen och som genomgått ett stambyte. Det finns gratis parkering precis utanför porten, alternativt erbjuder föreningen en inhägnad parkering på Norrbyparkeringen för en blygsam kostnad om 600 kr/år. I närhet till lägenheten erbjuder föreningen också att fritt nyttja boulebana, grillplats och utomhusgym samt en bollplan, som blir en isbana vid lämplig väderlek. Även på bara några minuters promenad bort finns simhall, tennishall, padelhall, fotbollsplaner och hockeyhall att tillgå. Det finns även två förskolor samt skolor från årskurs ett och upp till gymnasiet på några minuters promenadavstånd.

På denna adress blir man bortskämd då man med en gångpromenad på cirka 5 minuter tar sig till ett utbud av butiker, caféer och restauranger i Jakobsbergs centrum, en busscentral med en rad busslinjer till olika delar av stan som Barkarby handelsplats, samt en pendeltågsstation där pendeltåget tar dig till Stockholms T-central på 19 minuter. Åker du bil finns det snabb access till E18/E4 som snabbt tar dig till olika delar av Stockholm. På cykelsadeln är man på 10-15 minuter en bra bit ut på Järvafältets stora naturområde, eller nere vid Mälarens strandkant där du kan njuta av den underbara natur som omger Järfälla kommun.

Visa mer
Slutpris

2 150 000 kr

Ansvarig mäklare
Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Michaela Holmgren (f.d. Forsberg)

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.