Industrivägen 4 Sollentuna
Sollentuna

Industrivägen 4

För privatvisning kontakta mäklare

Kommande

För privatvisning kontakta mäklare

Optimalt planerad och ljus 2:a med ett attraktivt och centralt läge. Fantastisk terrass i ett solsäkert läge samt en fin utsikt mot det lugna villaområdet. Lägenheten är i mycket gott skick. Genomgående fina färg- och materialval. På terrassen sitter ni ostört i ljust soligt västerläge och njuter av den milsvid utsikten över villakvarteren från tidig förmiddag till solnedgången. På dessa 25 kvm ryms både grill, matbord samt stor sittgrupp. Mörk trätrall över hela golvet samt stora blomsterlådor finns runt om terrassen med odling- och planteringsmöjligheter. Här kommer ni garanterat avnjuta många timmar med vänners lag. När det senare nalkas kväll går ni in till den optimalt planerade lägenheten med ett nyrenoverat kök med snygga och moderna detaljer. Köket ligger med en halvöppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en otroligt social känsla. Vidare ta vi oss in i sovrummet, även här andas det modernitet och funktionalitet med snygga smart skjutdörrar till klädkammaren. I anslutning till hallen finner vi det stora badrummet som har allt man kan önska. Denna bostad bör upplevas på plats! Varmt välkomna!

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 2 795 000 kr
  • Boarea: 40 kvm föreningens information
  • Antal rum: 2 rum
  • Våning: 2 av 2, hiss finns
  • Avgift: 2 471 kr Värme, vatten, bredband och basutbud TV.
  • Förening: Brf Alléträdet
  • Byggnadsår: 2013
  • Område: Sollentuna, Sollentuna

2 795 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Philip Sandberg

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Industrivägen 4

Skymning

Visa mer

Terrass

Här sitter ni ostört i ljust soligt västerläge och njuter av den milsvid utsikten över villakvarteren från tidig förmiddag till solnedgången. På dessa 25 kvm ryms både grill, matbord samt stor sittgrupp. Mörk trätrall över hela golvet samt stora blomsterlådor finns runt om terrassen med odling- och planteringsmöjligheter.

Visa mer

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier mot terrassen och plats för en soffgrupp och TV-hörna. Ekparkettgolv samt ljust målade väggar.

Visa mer

Kök

Ny renoverat och smart planerat kök med snygga detaljer, gott om skåpsförvaring och bra med arbetsytor. Köket är utrustat med kyl/frys i rostfritt, spishäll, rostfri ugn och fläktkåpa. Här finns även integrerad diskmaskin i full storlek. Ekparkettgolv och ljusa väggar. I anslutning till köket finns det utrymme för en matplats med härlig utsikt över terrassen och villaområdet.

Visa mer

Sovrum

Rogivande sovrum med plats för en fullstor dubbelsäng och förvaring. Skjutdörrsgarderober finns längs med hela sovrummets kortsida. Här finns access till lägenhetens terrass. även i sovrummet ligger ekparkettgolv och målade väggar i mörkare ton.

Visa mer

Hall

Välkomnande hall som presenterar bostadens ljus och rymd på ett föredömligt sätt. gott om plats för avhägning av jackor och skor. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Visa mer

Badrum

Stort och mycket fräscht badrum med mörkt klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med dusch, WC, tvättmaskin och handfat med kommod samt spegel och för bästa komfort finns det cirkulerad golvvärme.

Visa mer

Exteriör

Visa mer

Övrig

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Visa mer

Planskisser

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
2 471 kr, Värme, vatten, bredband och basutbud TV.
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
40 m² föreningens information
Våning
2 av 2, hiss finns
Andel i förening
0,5109 %
Andel av årsavgift
0,51 %

Föreningen

Namn
Brf Alléträdet
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
107 lägenheter, 2 lokaler
Allmänt om föreningen
Brf Alléträdet i Sollentuna består av 107 lägenheter och 2 lokaler centralt belägna nära Sollentuna centrum på västra sidan av järnvägen mot Stinsens köpcentrum. Brf Alléträdet i Sollentuna har ett gyllene läge. Nära kommunikationer, köpcentrum som Sollentuna Centrum och Stinsen samt naturområden.

Fastigheten (Trappgaveln 1) färdigställdes under 2013 och består av tre huskroppar med mellan tre och sex våningsplan samt tillhörande garage- och källarplan. I fastigheten finns en variation av lägenhetsstorlekar från 2 till 6 rum där alla lägenheter har minst en balkong/terrass/uteplats mot i de flesta fall en av de två innergårdarna eller villaområdet utmed Industrivägen. Alléträdet har adresser på Turebergs Allé 9-21, Blåklockevägen 2 och Industrivägen 2-4.

Lägenhetsfördelning:
2 rok 23 st
3 rok 22 st
4 rok 43 st
5 rok 15 st
6 rok 4 st

Brf Alléträdet byggdes enligt Veidekkes Svanenmärkta klimatkoncept för hållbart byggande. Det betyder att huset endast släpper ut hälften så mycket koldioxid som ett hus byggt på vanligt sätt.

I brf Alléträdet finns individuell mätning av varmvatten. I månadsavgiften ingår dessa kostnader. Du har då möjlighet att påverka dina driftkostnader genom att hushålla med varmvatten. I månadsavgiften ingår även BR-tillägg. Kostnaden för uppvärmning av bostaden ingår också i månadsavgiften. Som bastemperatur har 20 grader valts. Vill du ha högre inomhustemperatur går det att välja mot en ökad avgift.

Brf Alléträdet ansvarar för drift och skötsel av gemensamma utrymmen och utvändig mark. Dessa kostnader är inräknade i årsavgiften.
I och med att detta är ett TellHus så sparar man ganska mycket med att värma badrumsgolven med fjärrvärme.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Brf Ekonom i Stockholm AB.

Förråd:
Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplanet.
Föreningen har några förråd i källarplanet som kan hyras ut till medlemmar som har behov av extra förråd;
1 Turebergs Allé 11, 10 kvm, hyra 500 kr/mån
2 Turebergs Allé 13, 2 kvm, hyra 100 kr/mån
3 Blåklockevägen 2, 10 kvm, hyra 500 kr/mån
4 Blåklockevägen 2, 15 kvm, hyra 750 kr/mån

Mer info finns på föreningens hemsida:
www.alletradet.se
Information om månadsavgiften
Värme, vatten, bredband och basutbud TV.
Tv och Bredband
Ownit är leverantör av tv och bredband. I månadsavgiften ingår Ownits 700-1000 Mbit/s och deras basutbud för tv-kanaler med 16 HD-kanaler.
Parkering
Under fastigheten med infart från Blåklockevägen finns ett garage med 80 platser med en avgift om 980 kr/mån avsedda för de boendes egna fordon och får endast hyras av medlemmar i Brf Alléträdet. Det finns även tillgång till anslutning av laddboxar till max 12 garageplatser.
Övrigt
Föreningen har ett miljörum för återvinningsavfall (OBS! EJ SOPRUM) med ingång från Blåklockevägen (bredvid garagenedfarten). Hushållsavfall/restavfall (dvs hushållsavfall som du inte kan sortera i miljörummet) slänger du i sopkassunen på gården mellan hus D och G (mot Engelbrekts väg).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerfamiljshus
BYGGNADSÅR
2013
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

Utgångspris
2 795 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,248%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
2 400 kr/år
vatten
600 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
3 000 kr/år
Kommentar
VA: Boende bli debiterad för varmvattenförbrukning.
Driftkostnader enligt schablon.
Energideklaration
Utförd 2014-11-26
Energiklass
C

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.