Jakobsberg Västra

Höstvägen 1B

Magisk tomt med det lilla extra!

Kommande försäljning

Magisk tomt med det lilla extra!

Välkommen till denna pärla i Västra Jakobsberg. Här erbjuds en stor pool där solen ligger på från morgon till kväll, ett soldäck för både lugna stunder men även när det vankas midsommar och dans, ett uterum där du kan njuta av att sitta och mysa med trädgården bokstavligen året om. Intill uterummet har du tillgång till husets stora garage.
På tomten står även tre äppelträd och ett päronträd som i många årtionden försett lyxen att själv få avnjuta god frukt eller möjligheten att få göra sin egna äpple - päronmust.

Tittar vi på insidan finner du ett komplett kök, vardagsrum med gott om plats för större möblemang. Invid vardagsrummet finner du den pampiga matplatsen som du med fördel skulle kunna skapa ett extra sovrum utav. Vidare erbjuder huset fyra sovrum, en stor klädkammare, två badrum. På övervåningen kan du även dansa loss på den generösa ytan som erbjuds och även möjlighet att med enkelhet skapa ett extra sovrum genom att göra om den nuvarande biblioteksytan.

Visa mer

SNABBFAKTA

  • Pris: 6 495 000 kr
  • Antal rum: 6 rum
  • Boarea: 169 kvm
  • Byggnadsår: 1973
  • Område: Jakobsberg Västra, Järfälla
  • Besiktigad: Nej

6 495 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmalan
Ansvarig mäklare

Fredrik Björkstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Välkommen till Höstvägen 1B

BILDER

Planskisser

HITTA BOSTADEN

EN PLATS I SOLEN

Drömmer du om ett boende i utlandet? SMH Estate hjälper dig genom hela resen, från att hitta det perfekta objektet till kontraktsskrivning och allt runt omkring.

SMH Estate

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.